Evet çok doğru, plastik kasa bir şekilde sıcaklığı artmasına ve bazı durumlarda yanlış algılamasına sebeb oluyor..Plastik kasa olduğu için normal. Benimki 67'ye kadar çıkmıştı bi' ara.
Evet çok doğru, plastik kasa bir şekilde sıcaklığı artmasına ve bazı durumlarda yanlış algılamasına sebeb oluyor..Plastik kasa olduğu için normal. Benimki 67'ye kadar çıkmıştı bi' ara.
Evet çok doğru, plastik kasa bir şekilde sıcaklığı artmasına ve bazı durumlarda yanlış algılamasına sebep oluyor.
@467838
Hocam elinizde mi hala acaba? Bende yanlışlıkla SU630 aldım da, çok ısınıyor benim de![]()
Güncellemelerde 10 mb bile görmemek ne demek tam anlıyamadım?Elimde hocam. Sağlığı yüksek ama 10 MB bile görmüyor güncellemelerde. M.2 SSD'ye geçtim.
Güncellemelerde 10 MB bile görmemek ne demek tam anlayamadım?
PC'ye bağlayıp HardDiskSentinel'den "Disk bilgisi" bölümünden ekran resmi atma şansınız var mı acaba? Araştırma yapıyorum biraz da, inceleme yazısı yazmayı planlıyorum.
Bu ssd'ler dramsız olarak üretilmiş, bu yüzden kendi kendinin üzerine yazıyor sürekli ve donanım hatası düzeltmesi uygulayıp duruyor.. Bu ssd'yi doldurunca hız düşümüne sebeb olabiliyor..500 MB yazma hızı olduğunu söylenmesine rağmen 10 MB ile ancak güncelliyor hocam. Onu diyorum. İnternet hızım kadar bile yazamıyor. Şu an evde değilim eve geçince istediğiniz şeyleri atabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.