Adata SU630 SSD 55 derece oldu

Evet çok doğru, plastik kasa bir şekilde sıcaklığı artmasına ve bazı durumlarda yanlış algılamasına sebep oluyor.

@467838

Hocam elinizde mi hala acaba? Bende yanlışlıkla SU630 aldım da, çok ısınıyor benim de :)

Elimde hocam. Sağlığı yüksek ama 10 MB bile görmüyor güncellemelerde. M.2 SSD'ye geçtim.

Elimde hocam. Sağlığı yüksek ama 10 MB bile görmüyor güncellemelerde. M.2 SSD'ye geçtim.
Güncellemelerde 10 mb bile görmemek ne demek tam anlıyamadım?
Pc'ye bağlayıp hdsentinel'den "Disk bilgisi" bölümünden ekran resmi atma şansınız var mı acaba? Araştırma yapıyorum birazda, inceleme yazısı yazmayı planlıyorum..

Güncellemelerde 10 MB bile görmemek ne demek tam anlayamadım?
PC'ye bağlayıp HardDiskSentinel'den "Disk bilgisi" bölümünden ekran resmi atma şansınız var mı acaba? Araştırma yapıyorum biraz da, inceleme yazısı yazmayı planlıyorum.

500 MB yazma hızı olduğunu söylenmesine rağmen 10 MB ile ancak güncelliyor hocam. Onu diyorum. İnternet hızım kadar bile yazamıyor. Şu an evde değilim eve geçince istediğiniz şeyleri atabilirim.

500 MB yazma hızı olduğunu söylenmesine rağmen 10 MB ile ancak güncelliyor hocam. Onu diyorum. İnternet hızım kadar bile yazamıyor. Şu an evde değilim eve geçince istediğiniz şeyleri atabilirim.
Bu ssd'ler dramsız olarak üretilmiş, bu yüzden kendi kendinin üzerine yazıyor sürekli ve donanım hatası düzeltmesi uygulayıp duruyor.. Bu ssd'yi doldurunca hız düşümüne sebeb olabiliyor..
SSD hakkında kontrölcü bilgisi için ayreten bir link vericem, bunu çalıştırdığında sana seçme ekranı sunacak.. Oradan su630'u seçip enter'e basarsan, bir .txt döküm vericek.. Onunda görselini konuya eklemen çok iyi olur.. Daha detaylı bilgi toplamış olurum..
Su630 için bilgi gösterici

Şunları paylaşayım hocam:
1757533804066.png

1757533916697.png

1757533954454.png

1757533989113.png

@467838 Teşekkür ederim.. Ssd kontrol cihazı yazan yerde "Maxio mas.." diye başlıyor ama o tahminen hatalı.. Bu yüzden bir link verdim, o program doğrusunu gösterebiliyor..
Hdsentinel'e rapor bildirdim, belki düzeltirler.. Detaylar hep önemli 😅 Yakında yazıcam inceleme yazısını, forumda sadece sen bilgi içerikli dönüş yaptın.. Herkes işini bitirip kaçmış😅 Ama ben firmware yüklemesine ve veri kurtarmaya kadar konuyu ilerletmiştim oysaki😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı