- Makaleler
- 1
Hızlı ve açıklayıcı yanıtlarınız için çok teşekkürler.
Hızlı ve açıklayıcı yanıtlarınız için çok teşekkürler.
Anakart logosu dahil, anakartın sistemi taramasıyla birlikte yaklaşık 21-21,5 saniyede kilit ekranına varıyor. Windows logosundan itibaren yaklaşık 12 saniye. Tam milim milimlik bir ölçüm yapmadım. değerlerde 1 saniye kadar fark olabilir.Restart olarak deneyin. Kapat dediğiniz zaman "Hızlı Başlatma" devreye giriyor.
Pek fark yokmuş ozaman. Benimki'de yakın değerler veriyor. İnternet'te görüyorum heriflerin bilgisayarı Windows logosunu görür görmez direk masaüstü'ne atıyor. Sanırım onların'ki hem UEFI hemde biraz SSD farkı var. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.Anakart logosu dahil, anakartın sistemi taramasıyla birlikte yaklaşık 21-21,5 saniyede kilit ekranına varıyor. Windows logosundan itibaren yaklaşık 12 saniye. Tam milim milimlik bir ölçüm yapmadım. değerlerde 1 saniye kadar fark olabilir.
UEFI kurulum fark ediyor evet, ayrıca ben SATA2 portundan kullanıyorum SSD'i. Birde o videolarda izlediğiniz kişilerin hangi windows sürümünü kullandığı da fark edebiliyor. Hangi başlangıç ayarlarını vs. yaptığına göre değişir.Pek fark yokmuş ozaman. Benimki'de yakın değerler veriyor. İnternet'te görüyorum heriflerin bilgisayarı Windows logosunu görür görmez direk masaüstü'ne atıyor. Sanırım onların'ki hem UEFI hemde biraz SSD farkı var. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
Evet bu arada benimde sonuçlarım böyle;Konuyu görünce ben de aranıza katılayım dedim. Birkaç aydır SU650 kullanıyorum. Şimdilik sıkıntım yok, kendisinden de oldukça memnunum.
Eki Görüntüle 388770
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?Evet bu arada benimde sonuçlarım böyle;
1 ay neredeyse oldu.Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Hiç mi kullanılmıyor? Kaç aylıktı? Bir de aldığınız mavi ekran hatasını öğrenebilir miyim?Bugün mavi ekran hatası aldım. Sanırım SSD öldüHDD'ye kurulum yapıyorum şu an :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.