Dostlar merhaba. Sistemimi toplayalı 7 ay gibi bir zaman oldu. Bugün SSD için okuma yazma hızı için test yaptım ve yazma hızının aşırı düşük olduğunu gördüm. Temiz format attım düzelmedi. BIOS son sürüm. AHCI açık. SATA0 portuna takılı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Sistem;
Intel Pentium G5400 Gold
Gigabyte H310M S2V Rev1.0
Hyperx 4x2GB 2400 MHz
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.
www.technopat.net
Düzenleme: Ayrıca farklı bir SATA portuna takmayı da deneyin.
Ben burada önerildiği için bu markayı aldım. Eşeği alacaktım yoksa. Garantiye göndermem işe yarar mı? Yoksa kaldırıp atayım mı? HDD'min hızı bile 4 kat çünkü.
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.
www.technopat.net
www.technopat.net
Merhaba. HDD'yi porttan çıkarıp SSD'yi SATA 2 taktım. HDD'nin takılı olduğu porta taktım sorun düzeldi gibi. Diğer sonuçları da ekledim. Bir problem gözüküyor mu?