Adata SU650 kronik sorun

Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve bi HD Tune Pro testi yapıp bizlerle paylaşma şansın var mıdır?
Şu an test yapıp paylaşamayacağım ancak yarın sabah yapar yapmaz atarım. Yaklaşık 4 ay oldu içerisinde Windows ve PUBG kurulu hiç sıkıntı çekmedim her hangi bir konuda.

Kullanıyorum 1 haftadır, hızdan taviz vermedi.

Kullanıyorum 1 haftadır, hızdan taviz vermedi.
Hızdan yana bir sıkıntınız olmaz tabii ancak Reddit'te bir kullanıcı bu kontrolcüyü kullanan SSD'ler hakkında güvenilmez diyordu. Sorunsuz kullananda vardır tabii ama bir anda sürpriz yaşatırsa şaşırmayın.

SSDnin 53 derecede çalışması normal değil. Benim Corsair SSDm 25-30 arası çalışıyor her daim. İade isteyin bence.
Genel herkeste öyle bu sorun. Bu markanın SSD'leri hep bu sorundan müzdarip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam Adata da yılların markası, üstelik 3 yıl garantili. Ama gel gör ki bize böyle problemler yaşatıyor. Teknoloji şans işi.
JD markası da 3 yıl garanti sunuyor ancak problem yaşayanı da çok, yaşamayanı da Burada önemli olan mesela; içeride önemli bilgi varken patlayıp patlamadığın. SSD'den veri kurtarmak her zaman o kadar basit olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…