Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Dostum güzel yazmışsın ancak cayma hakkın geçtikten sonra aracı ile değil satıcı ile muhatap olmak durumunda kalıyorsun. Satıcı ise sorunlu ürünü geri alıp sorunsuz ürünü adresine kargolamış; ve netice itibariyle sorunsuz şekilde kullanıyorsun. Hepsiburada.com bu noktada hiçbir şey yapamaz sana.@BilgisayarKurdu Hepsiburada müşteri hizmetlerine olan bitenleri güzel bir şekilde anlattım ve durum bu. Bakalım ne olacak. En kötüsü de adamlar bu şekilde zarara girmiş olmadılar mı... Direkt sözde sorunsuz dedikleri benim SSD'mi geri verselerdi daha az zarara gireceklerdi. Anlaşılan bir uyanıklık yapmaya çalıştılar ancak zararlı taraf onlar gibi gözüküyor. Ama yine de fazla sevinmemek lazım bakalım bunun sonucu ne olacak.
Sen THH başvurusu yapıp şunu yazmalısın;
X tarihinde X model ürünü satın aldım ancak arızalı olduğu için geri gönderdim. Kanıtları ek dosyalarında ve attığım teknoloji forumunda mevcuttur. Ürünü değiştirdiler ancak ilgili ürün kronik problemli olduğu için verilerimi hiç ummadığım bir anda kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayım. Sizlerden ricam; ürünümün iadesine onay vermeniz. Çok önemli veriler saklıyorum, kaybolursa çok daha büyük mağduriyet yaşayabilirim. Bu saatten sonra bu ürüne güvenemem.
Eğer bu şekilde belirtirsen iadeni onaylayacaklardır, zaten ürünü yeni almışsın. Yeni aldığının da özellikle üstüne bas. 1 sene kullanıp iade etmiyorum, daha 1 ay bile olmadı yaz.