Adata vs Corsair RAM

Soru sorarken de tam olarak bilgi verilmeli. Corsair markasının birden fazla 3000 MHz RAM'i var. Konunun şekli bana da aynı izlenimi bıraktı. :)
Doğru ama onu bana değil soran kişiye demelisiniz.

Diğer arkadaş Corsair'in belli bir ürününe değil, markanın ta kendisine gönderme yapmış zaten.

Ha bu arada, ben de ADATA'nın bu RAM'ini kullanıyorum. Alalı 1 ay oldu olmadı, henüz bir sıkıntı yok. Hatta aynısından bir tane daha alıp 16 GB'a yükseltmek istiyorum.

Hangisi ucuzsa onu alın. Adata'nın ürünü RGB. Eğer RGB bir sistem topluyorsanız onu alabilirsiniz. Hiç bir şekilde üzmez. Marka fanboyluğu yapan arkadaşlara takılmayın. Adata, Corsair kadar köklü bir markadır, rahatlıkla güvenip kullanabilirsiniz.

Ne yani? İstediğim zaman istediğim kişiye yorum yazamaz mıyım? Öneri istenilen konuya öneri harici yorum yazılamaz mı?
Arkadaş konu sahibine cevap vermiş, sen araya girmişsin. Arkadaş istediği şekilde yorum yazamaz mı? Görüşünü bildiremez mi, nasıl mesaj yazacağı hakkında önce senden izin mi alması lazım? Kendi yaptığın şeyi "öneri istenilen konuya öneri harici yorum yazılamaz mı?" sözüyle niye başkasından bekliyorsun? O zaman arkadaşın yorumundan sanane? O da istediğini yazar. :)

Ben de benzer şekilde düşündüğümü söylediğimde beni niye konu sahibine sorun diye paslıyorsun. :)

Arkadaş konu sahibine cevap vermiş, sen araya girmişsin. Arkadaş istediği şekilde yorum yazamaz mı? Görüşünü bildiremez mi, nasıl mesaj yazacağı hakkında önce senden izin mi alması lazım? Kendi yaptığın şeyi "öneri istenilen konuya öneri harici yorum yazılamaz mı?" sözüyle niye başkasından bekliyorsun? O zaman arkadaşın yorumundan sanane? O da istediğini yazar. :)

Ben de benzer şekilde düşündüğümü söylediğimde beni niye konu sahibine sorun diye paslıyorsun. :)
Fazla objektif olmak sizin yararınıza olur. Ama siz bunu bir laf koşuşturması sanıp, cümlelerinizin sonuna emoji koyarak ortamı çocuklaştırmaktan başka bir şey yaptığıniz yok. İyi sosyaller, gerçekten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı