Aday olsa kime oy verirsiniz?

6'lı gün masamız bu kafayla giderse gelecek başka bir iktidar olmayacak. Malum şahıs nasıl iktidara geldi, döneminde oy veren kesim için muhtemelen en iyi tercih gibi duruyordu ve kim gelirse gelsin diyerek oyu verdiler. Geldiğimiz noktada ise nasıl bir felakete dönüştü görüyoruz. Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği ya da vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.

O zaman AKP size müstahak hoş gerçi keşke acısını sizin gibi düşüncesiz insanlar keşke çekse ama sizin vermediğiniz oylar yüzünden bu seçimi muhalefet az oy farkıyla kazanamazsa hakkımı sizin gibiler helal etmem.

6'lı gün masamız bu kafayla giderse gelecek başka bir iktidar olmayacak. Malum şahıs nasıl iktidara geldi, döneminde oy veren kesim için muhtemelen en iyi tercih gibi duruyordu ve kim gelirse gelsin diyerek oyu verdiler. Geldiğimiz noktada ise nasıl bir felakete dönüştü görüyoruz. Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği yada vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.
Kardeşim artık bu Apk ve diğer partiler seçimi değil milletin için vatanın için.
Bu rtık normal bir siyasi ayrılık değil işte bu ülkeyi bile bile uçuruma sürüklemek.

Vaadi yerine getiriyor mu sanki? Bu depremde ölenlerin katilini unutmamak lazım. Başa geçtiğinde herkese imar verdi senin reisin. Umarım bu partiyi başımızda tutanlar RTE'den bin kat daha beter olurlar.

Her şeyin suçlusu sizsiniz. Seçimlerde kazanamayınca sokaklara çıkabilecek misiniz merak ediyorum açıkçası.

Gölcük ve düzce depremi hemen unutulup gitti bu da unutulur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı