Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği ya da vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.
6'lı gün masamız bu kafayla giderse gelecek başka bir iktidar olmayacak. Malum şahıs nasıl iktidara geldi, döneminde oy veren kesim için muhtemelen en iyi tercih gibi duruyordu ve kim gelirse gelsin diyerek oyu verdiler. Geldiğimiz noktada ise nasıl bir felakete dönüştü görüyoruz. Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği ya da vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.
Kardeşim artık bu Apk ve diğer partiler seçimi değil milletin için vatanın için.6'lı gün masamız bu kafayla giderse gelecek başka bir iktidar olmayacak. Malum şahıs nasıl iktidara geldi, döneminde oy veren kesim için muhtemelen en iyi tercih gibi duruyordu ve kim gelirse gelsin diyerek oyu verdiler. Geldiğimiz noktada ise nasıl bir felakete dönüştü görüyoruz. Ben malum şahsa oy verene de alternatif partilere oy verenlere de saygı duyuyorum. Kimseyi verdiği yada vermediği oy için eleştirmeye hakkımız yok. Benim görüşüm bu, kimseye de beğendirmek zorunda değilim.
Vaadi yerine getiriyor mu sanki? Bu depremde ölenlerin katilini unutmamak lazım. Başa geçtiğinde herkese imar verdi senin reisin. Umarım bu partiyi başımızda tutanlar RTE'den bin kat daha beter olurlar.
Her şeyin suçlusu sizsiniz. Seçimlerde kazanamayınca sokaklara çıkabilecek misiniz merak ediyorum açıkçası.
Bunun unutulacagini sanmam. Hatay'a 20 evden 16'sı enkaz 2-3 tanesi ağır sıkıntılı.Gölcük ve düzce depremi hemen unutulup gitti bu da unutulur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.