Adım ve soyadımdan bütün bilgilerimi buldular

Suçlu olan ben değilim . ve polis olsa bile böyle birşey yapma hakkı yok yanlış düşünüyorsunuz . Çünkü kızın profili herkese açık .
Arkadaşım sen ne hakla başka bir kadının fotoğrafını izinsiz olarak “mizahi (artık nasıl bir paylaşımsa meraklıyım)” paylaşıyorsun? Primat. Senin kız kardeşine yapsalar silah çekecek adamsın burada hala kendini suçsuz sanıyorsun. Yaptigin paylasimi bizlerle de paylasmaya ne dersin?

Profilin acik olmasi sizin onu mizah sayfanizda paylasma iznini vermez uzgunum. Dava acarsan basi yanan sen olursun.

Saka maka nasıl bir paylasim yapmistin?

Çok kötü bir şey değil, geçen estetik yapayım mi, gerek var mı, bu benim reelim, sizce nasılım falan diye bir post açmıştı. 500 etkileşim almıştı. Sonra bende postu alıp kendi profilimde bu kız ilgi istiyor ben estetik yapmak gibi bir post paylaştım. (zaten sadece ben değil çoğu kişi öyle takılırız face de, kız isterse zaten silerim postu ama kız bir şey demedi ve arkadaşım ekliydi bende. Çok saçma bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum suçlu olan ben değilim çoğu kişiyle konuyu konuştuk suçlu olduğumu söylemediler. Yazılımcı, programcı arkadaşlarla tartiştim.

Ya kardesim sen kızın fotograflarini paylasiyorsun mizah adinda ve senin tüm bilgilerini dokuyor uyarip sence burada kim suclu? Adam seni uyarmis kaldir demis kaldirmamişsin hakketmişsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı