resmini buldum aynen buydu ama oyununu bulamadimoyunun adı hepsini vur olması lazım. oynadığımız karakter ise eski Amerika başkanı Bush.
resmini buldum aynen buydu ama oyununu bulamadimoyunun adı hepsini vur olması lazım. oynadığımız karakter ise eski Amerika başkanı Bush.
2. Oyun bu sanırsam hocam.
Hocam onunda siz diyince videosunu izledim aynı oyun neredeyse
Arkadaşın dediği oyun bu bildiğin bizimkiler kopyalamış.
Türkçesi Zıpırlar'dı sanırım. Benim de geçenlerde aklıma gelmişti bu çizgi film. Bir türlü zaman bulup izleyemedim.3.43 dakikasindaki oyun valla tesekkur ederim. Gazi aldim bir sey daha sorucagim bir cizgi film vardi Cine5 de izlerdim afro kivircik xenci ve beyaz bir polis kirmizi alevli arabayi biniyorlardi efsane bir cizgi filmdi onun adini bulamiyorum yardimci olur musunuz
Çizgi filmleri pek bilmem ama araştırayım.
Biraz daha açarmısınız?
Kivircik sacli bir zenci ve beyaz bir abimiz vardi ikiside cok havali giyiniyordu sanki 80ler havasi vardi polislerdi. Kirmizi alevli arabalari vardi tek hatirladiklarim bunlarÇizgi filmleri pek bilmem ama araştırayım.
Biraz daha açarmısınız?
Aynen siz deyince hatirladim ziparlar olmasi lazimTürkçesi Zıpırlar'dı sanırım. Benim de geçenlerde aklıma gelmişti bu çizgi film. Bir türlü zaman bulup izleyemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.