Adıyaman'da çadıra ihtiyaç var

İyi geceler, merhaba arkadaşlar. Ben deprem bölgesinden Adıyaman'dan bir kardeşiniz. Biz 30 kişi şu an dışarıda kalıyoruz. Gıda, ekmek, su, elbise, bunların hepsi mevcut. Ben sadece çadır istiyorum. Nereyi aradıysam olmadı. Müsiad olsun AFAD olsun gönüllüler olsun, sonuç yok. Ne olur Allah rızası için yardım edin. Bebekler var, hava çok soğuk. Ne yapacagımızı şaşırdık. Gönderen kişiye benim de bu zor günler geçtikten sonra yardımım dokunacaktır. Şu an çaresizim.

Kardeşim durumunuzu en iyi anlayanlardanım deprem bölgesi Gaziantep'den yazıyorum. İnstagram mesaj kutuna bak elimizden geleni yaparız Allah'ın izni ile. Şuan elimiz de gıda malzemeleri mevcut sadece maalesef. Çadır gelirse hemen yönlendireceğim inşAllah.
 
Son düzenleme:
Ben de İstanbul'da yaşıyorum ama Adıyamanlıyım akrabalarım da Adıyaman'da tekrardan geçmiş olsun kardeşim ve hemşehrim. Umarım yakın zamanda herkese yardım ulaşır.
 
@Enes3078 aslında bu foruma da genel bir deprem yardımlaşma konusu açılabilir.

Valilik izni olması gerekir ve bunun takibinin yapılması da gerçekten zor. Ortaya da asılsız iddialar atan illaki olacaktır. Bunlardan birisi de Technopat yardım paralarını yiyor diyen de çıkar. Haluk Levent işini doğru düzgün yapmasına rağmen ona sallayanlar bile olmuş. Anlayacağınız bağış işleri organize etmek sıkıntılı arkadaşlar. AFAD'a ve Ahbap Derneğine bağışta bulunabilirsiniz. Bağışlar yerine gidiyor, umarım en kısa sürede yaralarımızı sarabiliriz. 🙏
 

Geri
Yukarı