Adobe After Effects mavi ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar, After Effects'i açtığım gibi bilgisayar mavi ekran hatasına maruz kalıyor ve mavi ekrandaki yazıları da okuyamıyorum iç içe girmiş şekilde geliyor.
Yaklaşık 3 4 kez ekran kartını sürücüsünü silip yükledim.
3 Kez format attım.
Ama hala sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

MiniDump dosyası

Son düzenleme:
Yanında (WHQL) diye yazmalı.

BIOS sürümünüz güncel değil. Bu linkteki dosya sayesinde güncelleyebilirsiniz. BIOS için tıkla
Ayrıca en güncel sürücünüzün linkini de veriyorum onu da indirir ve RAR halindeyse RAR 'dan çıkarıp DDU ile sürücüyü silersin sonrasında da yüklersin. Ekran kartı Driver için tıkla

Teşekkür ederim, tek tek yapıp geri dönüş yapacağım.
Yanında (WHQL) diye yazmalı.

BIOS sürümünüz güncel değil. Bu linkteki dosya sayesinde güncelleyebilirsiniz. BIOS için tıkla
Ayrıca en güncel sürücünüzün linkini de veriyorum onu da indirir ve RAR halindeyse RAR 'dan çıkarıp DDU ile sürücüyü silersin sonrasında da yüklersin. Ekran kartı Driver için tıkla

DDU ile mevcut driveri kaldırdım sizin verdiğiniz linktekini kurdum. Bu arada verdiğiniz linki acerden de almıştım ben fakat eski sürüm diye kullanmıyordum ama en uyumlu sürüm sanırım bu sürümü.

Bios güncellemesi yapacaktım fakat hata verdi ve sistemi efiye çevirmemi istedi bunu yaparsam tekrardan windows kurmam gerekecek bu nedenle yapmadım.

Ekran kartı sürücüsü içinden After Effects'e yüksek performans verdim şuan 10 15 dakikadır hatasız kullanabiliyorum.
Teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı