Adobe Creative Cloud Zammı: 282,00 ₺

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Adobe az önce bir mail attı ve Mart itibarı ile yeni fiyatlara geçeceğini belirtti.

Bu bildirim, Bireysel Creative Cloud üyeliği (yıllık) üyeliğinizin 22 Mart 2020 tarihinde 282,00 ₺ ücretle otomatik olarak yenileneceğine ilişkin bir hatırlatma notudur.

Başarılı bir yenileme işleminin ardından, tarafınıza bir onay e-postası gönderilecek ve üyeliğiniz belirlenen süre için uzatılacaktır. Yeni yazılımı indirmenize gerek yoktur.

Üyelik Ayrıntıları
Geçerli Ürün: Bireysel Creative Cloud üyeliği (yıllık)
Sonraki Ödeme Tarihi: 22 Mart 2020

Aboneliğiniz otomatik yenileme planınız uyarınca yenilenecektir ve aboneliğiniz otomatik olarak bir (1) yıllık süreyle yenilenecektir.

Ürününüzün fiyatı 12 Şubat 2019 tarihinde arttı.

Adobe aboneliğinizden memnun olduğunuzu umuyoruz ve sizinle yenileme fiyatınız hakkında bazı önemli bilgiler paylaşmak istiyoruz. Küresel çapta iş yapmanın bir parçası olarak Adobe, fiyatları gereken şekilde yükseltmek veya indirmek üzere düzenlemeler yapmak için döviz kurlarını takip etmektedir. Döviz kurlarının son birkaç yıl içinde önemli oranda dalgalandığının farkında olabilirsiniz. Bölgenizdeki son değişiklikler nedeniyle bazı ürünlerimizin ve hizmetlerimizin fiyatlarında düzenlemeler yapacağız.

En iyi çalışmalarınızı gerçekleştirmenize ve olağanüstü dijital deneyimler oluşturmanıza yardımcı olacak birinci sınıf uygulamalar ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda Adobe Creative Cloud'da yeni uygulamalar ve güncelleştirmeler yayımladık, imzalama ve paylaşma işlemlerini basitleştiren PDF geliştirmeleri sağladık, kapsamlı ve dinamik e-öğrenim araçlarını iyileştirdik. Daha verimli çalışmanız, daha kolay iş birliği yapmanız ve harika içerikler oluşturmanız için yenilikler sunmaya devam edeceğiz.

Fiyatlandırma değişikliği hakkında daha ayrıntılı bilgi için SSS sayfamıza bakın

Teşekkürler,
Adobe Creative Cloud Ekibi
 
Crackli adobe setim; :D

merhabalar-aq-nedir.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı