Adobe Photoshop (beta) hata sorunu

efe1944

Centipat
Daha fazla  
"Adobe Photoshop (beta) programını yükledim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, fakat birden bana 'kullanım koşullarımızın ihlalinden dolayı artık erişiminiz bulunmamaktadır.' gibi bir bildirim geliyor. Neden kısıtlama geldi ve ne yapabilirim?"

1694268578317.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet deneme üyeliği kullanıyorum

Deneme üyeliğini ilk kez mi kullanıyorsunuz yoksa defalarca deneme üyeliği aldınız mı?
Bu sorunların temel birkaç nedeni olur:

1. Sanal kart ile sürekli üyelik tekrarlamak.
2. Alınan üyelik süresi bitmeden kart iptali.
3. Geçici mail ile üyelik oluşturmak.

Son olarak Firefly özelliğinde Adobe sözleşmesine aykırı çizimler ve oluşumlar yaptırmış olabilirsiniz. Sorun devam ederse ve ilk üyeliğiniz ise eğer farklı bir kart ile yeniden bir üyelik ve temiz kurulum ile tekrar deneyebilirsiniz.

Deneme üyeliğini ilk kez mi kullanıyorsunuz yoksa defalarca deneme üyeliği aldınız mı?
Bu sorunların temel birkaç nedeni olur:

1. Sanal kart ile sürekli üyelik tekrarlamak.
2. Alınan üyelik süresi bitmeden kart iptali.
3. Geçici mail ile üyelik oluşturmak.

Son olarak Firefly özelliğinde Adobe sözleşmesine aykırı çizimler ve oluşumlar yaptırmış olabilirsiniz. Sorun devam ederse ve ilk üyeliğiniz ise eğer farklı bir kart ile yeniden bir üyelik ve temiz kurulum ile tekrar deneyebilirsini
hocam ne dediyseniz yaptık hala aynı sorun devam ediyor. temiz hesap açtım yine aynı hata var ne yapmamı önerirsiniz

Bende de aynı hata var. Ücretsiz son sürüm Full kullanıyorum. Ödeme yapanlar bu sorunun çözüldüğünü söylemiş. Para'ya bağlamışlar sanırım. Ruslar yakında çözer herhalde bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı