Youtube için içerik üretmeye başladım ve video içine küçük efektler, montajlar, sesler ve outro eklemek istiyorum. Fazla bilgim de yok maalesef, Udemy'den ders almayı planlıyorum. Sizce hangisi? Premiere mi After Effects mi? Hangisi işimi görür?

Küçük efektler montajlar yapacaksanız Premiere.
İntro, şekilli şukullu edit, yapmak için Aftereffects.
Mesela Premiere Pro ile filmler editleniyor. Film efektleri ise Aftereffects ile yapılıyor.
Başka bir örnek vermek gerekirse kar yağma efektini Aftereffects'te 5 dakika içerisinde yaparsınız ama Premiere üzerinde çok daha zor olur.
Çok profesyonel çalışmayacağım. Ufak sesler, zoomlar vs. işte. Yanlış anlamadıysam After Effects ile Premiere'nin yaptıklarını da yapabiliyoruz öyle mi?Premiere direk video montaj programıdır. Yani youtube için uygundur. Ama After Effects olsa fena olmaz. 3-5 ek şeyler yaparsınız.
Hepsini değil. Sana önerim Premiere.Çok profesyonel çalışmayacağım. Ufak sesler, zoomlar vs. işte. Yanlış anlamadıysam After Effects ile Premiere'nin yaptıklarını da yapabiliyoruz öyle mi?
Teşekkür ederimHepsini değil. Sana önerim Premiere.
Rica ederim.Teşekkür ederim

Hayır yapamazsın. Temel olarak Premiere kullanıp öğrenmen gerekiyor. Daha sonra Premiere'de kullanacağın görüntü efektlerini düzenlemek için After Effects kullanıyorsun.Çok profesyonel çalışmayacağım. Ufak sesler, zoomlar vs. işte. Yanlış anlamadıysam After Effects ile Premiere'nin yaptıklarını da yapabiliyoruz öyle mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.