Adore Max Ofiice Racer Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım normalde koltuk almayacaktım monitör alcaktım biraz daha bekleyip ikisinidr almayı düşünüyorum bazıları iyi diyor bazıları önermiyor arada kaldım.

Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım normalde koltuk almayacaktım monitör alcaktım biraz daha bekleyip ikisinidr almayı düşünüyorum bazıları iyi diyor bazıları önermiyor arada kaldım.
Monitör alın. Koltuk ekstra bir ihtiyaç. :) Yıllarca taburede oturmuş biri olarak söylüyorum.

Bu model yarış koltuğu hakkında daha önce de bilgi vermiştim aslında pek çok kez.
Görünüş itibariyle hoş olsa da malzeme kalitesi anlamında o kadar da iyi değil; Fiyatına oranla.
Rakipleri de %100'e ve üzeri oranda zamma uğradı zaten çoğu modelde.

Yakın zamanda derilerde çatlama ve ardından kopmalar olacaktır. Normalde 2 sene içerisinde olur ancak bu modelde 1 seneyi bulabileceğini sanmıyorum. İlk dirsek dayama noktaları ve popo hizasında başlar çatlamalar :)

Son olarak rahatına düşkün olan, ergonomi amaçlı alan, sağlık anlamında problemi - duruş bozukluğu olan kişiler bu tarz modeller tercih etmesin.
Özellikle; Uzun süre oturacak kişiler mümkünse ofis koltuklarına yönelsinler.

Çok arada kaldim, Ben hafta sonları sabahtan akşama kadar PC de olan biriyim ve muhtemelen min 10 saat kullanacağım sizce almalımıyım ? En önemlisi rahatmi yada pişmanlığınız varmı koltuk hakkında ?

Çok arada kaldim, Ben hafta sonları sabahtan akşama kadar PC de olan biriyim ve muhtemelen min 10 saat kullanacağım sizce almalımıyım ? En önemlisi rahatmi yada pişmanlığınız varmı koltuk hakkında ?
Minimum 10 saat kullanacaksan, daha da kaliteli koltuklara yönelmelisin.

DxRacer mesela...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı