Adrenalin 20.11.2 yeni sürüm (WHQL) yayınlandı

Geçsemmi bilemedim.
Karar sizindir sıkıntı olursa geri dönersiniz. Ama DDU ile temiz kurulum daha iyi olur öle driver driver üstüne yük bindirip çalıştırmaya gerek yok.
Tek bir oyunda deneyimleyebildim şimdilik. Rainbow Six Siege'de (Vulkan) %10 civarı bir performans artışı var hemen hemen 20.9.1 sürümüne kıyasla. Diğer oyunlarda da denemek lazım tabii, tek bir oyun ile belirleyici bir sonuç çıkarmak yanlış olur. Müsait olduğum bir vakit RDR2, AC: Odyssey vs. deneyip tecrübelerimi aktaracağım.

Takipteyiz kolay gelsin.
 
Ben denedim arkadaşlar. Modelim RX 570 4 GB. Eski sürücüde çok fazla mavi ekran, takılma gibi sorunlar yaşıyordum. Sea Of Thives ve LoL oynarken sistem kendini siyaha atıyordu ya da reset atıyordu. Bu sürücüyü kullanmaya başladığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım.
 
Ben denedim arkadaşlar. Modelim RX 570 4 GB. Eski sürücüde çok fazla mavi ekran, takılma gibi sorunlar yaşıyordum. Sea of thives ve LoL oynarken sistem kendini siyaha atıyordu ya da reset atıyordu. Bu sürücüyü kullanmaya başladığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım.

Güzel sonuçlar gelmeye başladı teşekkürler.
 
RX 480 Nitro+ ile Forza Horizon 4'de denedim yeni WHQL sürücüyü siyah ekran veya farklı bir sorunla karşılaşmadım şimdilik. Üstelik küçük bir performans artışı da var sanırsam.
 
Ben dünden beri kullanıyorum. Temiz kurulum yaparak kurdum, oyun ve film test falan ettim, gayet stabil ve sorunsuz görünüyor. Hatta az daha performanslı gibi hissettirdi. Bir de, eski driverlarda GPU Clock boştayken 800'e sabitleniyordu, bunda ise 1'lerde geziyor boştayken, düşürmüşler tekrar.
 
Son düzenleme:
Sürücüyü geri mi çektiler? Ben göremiyorum sitede şuan.
Adsız.png
 

Geri
Yukarı