Adrenalin 20.2.2 ile RX 5700 XT Sorunları Çözüldü

Ryzen 5 2600 ile darboğaz yapar mı hocam, 5700XT'yi 1-2 ay sonra alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kayıtlarım silineceği için denemedim. Büyük sürücüler çıkmadığı sürece üstüne yüklüyorum hep. Zaten bir daha AMD asla almayacağım.
DDU ile temiz kurulum yapmayı deneyin bir de, ben öyle yaptım.
Ryzen 5 2600 la darboğaz yapar mı hocam rx 5700 Xt 1 2 ay sonra alıcam
1080P'de yapar diye düşünüyorum. 5600XT daha iyi bir seçenek.

Bunlar da oyunlarda aldığım ortalama FPS'miş. ETS2 144FPS'e sabitlenmiş. CS GO'yu da kendim 200FPS'e sabitledim kart fan çalıştırmıyor böylece Ana menüde de maksimum 120FPS alabildiğimiz için ortalamayı düşürüyor sanırım. PUBG'de de menüyü 60FPS'e sabitledim. Değerleri bunlara göre değerlendirin.
ilerki zaman Ryzen 5 3600x alıcam
o zaman olabilir.

Bir türlü Warface oynayamadım. Sanırım oyun ile ilgili bir takım sıkıntılar var. 1080P Ultra ve ne var ise en sona alıp oynamayı seven birisiyim. Bir de 144Hz'e sabitliyorum.

Freesync özelliği olan 144 Hz bir monitörde deneyin. Bu dediğimi boş geçmeyin mutlaka deneyin.

Nasıl yani? Benim monitör zaten onu destekliyor ne diye 144 Hz alayım ki?

Öncelikle monitör almayın. Yani denemeden almayın. Freesync çalışmıyor demişsiniz. Bu çok geniş bir kavram acaba ne kaynaklı olarak çalışmıyor? AMD kartlarda Freesync, her şey demek. O yüzden dedim bir başka arkadaşınızdan ya da vatandan rica ederek, gerekirse alacağım diyerek deneyin sadece. Monitörün kusursuz olduğundan emin olun. Bunu da ancak bir başka monitörde de aynı hatayı alıyorsanız kesinleştirebilirsiniz.

Freesync2 çıktı driver olarak da indirebiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…