Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 sorunlu sürücü mü?

Maalesef öyle zaten giriş seviye bir ekran kartına sahip olduğum için sürücüler de pek fazla iyileştirmelerden yararlanamıyorum orta seviye ve üst seviye ekran kartları iyileştirme alabiliyor şuan eski sürüme geri döndüm bir de böyle deneyeceğim sorun devam ederse işlemci, güç kaynağını ve ekran kartını servise vereceğim.

Steam üzerinden bana ulaşabilir misiniz? Sorunlarınız için yardım edebilirim.
Teşekkür ederim. Eklerim lakin ben genel olarak geç saatlerde vakit bulup otura biliyorum bilgisayara. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum ondan sonra sorun yaşarsam, yazarım mutlaka.

Teşekkür ederim. Eklerim lakin ben genel olarak geç saatlerde vakit bulup otura biliyorum bilgisayara. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum ondan sonra sorun yaşarsam, yazarım mutlaka.
Saat kaç gibi oturuyorsunuz? Ben 3-4'e kadar uyanığım sorun olmaz.

Sorunum devam etmekte, görüntü gitmesinin sürümle alakası yok sanırım, servis şart oldu.
Bendede 2 saniye aralıklarla ekranım gidip geliyordu amd cleanup utility ile güvenli modda başlatarak ekran kartı sürücüsünü ve dosyalarını sildim CCleaner ilede register temiz liği yaptım tekrardan son sürümü indirdim (indirirken clientte ek seçenekler -fabrika ayarlarına sıfırla tikle) daha sonra kur ve programı standart modda aç sorunun %70 düzelecek fakat alt tab falan yapınca geç geliyor ekran buda sürücünün daha tam stabilize calismamasiyla alakali sanırım dediklerimi güzelce yap ve tekrar dene kolay gelsin.

Dostum aynı işlemi yaptım ama güncel yükledim suanlik sorun yok ama ALT TAB yapınca ekranım 4-5 sn kalıyor sonra geliyor bunun nedeni sürücü denmi kaynaklı,amd bu sorunu duzeltirmi ?

Dostum aynı işlemi yaptım ama güncel yükledim suanlik sorun yok ama ALT TAB yapınca ekranım 4-5 sn kalıyor sonra geliyor bunun nedeni sürücü denmi kaynaklı,amd bu sorunu duzeltirmi ?
Hangi oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz? Tavsiyem 19.9.2 sürümü. İleride güncellemeniz daha iyi olur.

Hangi oyunda bu sorunu yaşıyorsunuz? Tavsiyem 19.9.2 sürümü. İleride güncellemeniz daha iyi olur.
Lol de yaşıyorum birde ddu veya utility ile sürücüleri silmek sisteme sorun yaşatır mı?
Bazı simgelerimde yanlarda parazitlenme gibi pürüz lü çizgiler var bunun nedeni ne olabilir ?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…