@Indra128 maalesef öyle de çözülmüyor, çözülseydi bu video olmazdı. 22.3.1 sürücüyü indirip bir klasöre çıkarıyorum. Aygıt yöneticisinden AMD Audio CoProcessor yazılımı kaldırıp, 22.3.1 sürücüsüne güncelliyorum ondan sonraki güncel Audio sürücüleri ses problemi yaratıyor. AMD güncel sürücüyü kullanabilmek için uğraştığım işlere baksana! Şimdi de arkadaşın dediğin Regedit ayarıyla, fare imleci ve titreme sorunu çözdüm.
Fare imleci ve bir kaç şey düzeldi fakat Oyun profiline falan alınca ekran da böyle iz kalma sorunu devam ediyor.
Görsel yükledim anlatmaya çalıştım. Bir bu sıkıntı kaldı buna çözüm var mı? Sayfayı aşağı yukarı kaydırınca düzeliyor. Kırmızı ile çizip gösterdim. Standart profile alınca sıkıntı yok, ben de öyle kullanayım çözüm yoksa acaba hangi ayar sebebiyet veriyor?
Merhaba ben 6700XTli sistemi yeni aldım 2x8 RAM 500GB M.2 SSD i512400F ile kullanıyorum. 3 gündür oyunlarda FPS düşmesi olmaya başladı GPU kullanımı çok düşüyor ve FPS'te bununla beraber düşüyor. Ne önerirsiniz? Windows 11'di Windows 10 Pro kurdum dün gece. Baştan yükledim AMD yazılımı ve sürücülerini. Frekans ayarı yapmaya gerek var mı? Yoksa önceki sürüme mi geçeyim? Minimum frekansla Max frekansı değiştirsem garantiden çıkar mı?
Arkadaşlar RX 6700 ekran kartım bu güncellemeyi yaptıktan sonra LoL ve BDO oyunlarında ekran donuyor fakat imleç işlemler ses vs kullanılmaya devam ediyor Alt Tab yapınca görüntü düzeliyor. Var mıdır bunun çözümü.
Bu sürüm bana yaramadı tekrardan 23.2.1 sürümüne döndüm.
Arkadaşlar RX 6700 ekran kartım bu güncellemeyi yaptıktan sonra LoL ve BDO oyunlarında ekran donuyor fakat imleç işlemler ses vs kullanılmaya devam ediyor Alt Tab yapınca görüntü düzeliyor. Var mıdır bunun çözümü.
Bu sürüm bana yaramadı tekrardan 23.2.1 sürümüne döndüm.
Dostum 23.2.1 nasıl? Herhangi bir FPS düşmesi var mı veya ani GPU kullanımının düşmesi? 23.22.2 bende düzgün calısmıyor drop yapıyor, 22.11.2 de öyle...
Dostum 23.2.1 nasıl? Herhangi bir FPS düşmesi var mı veya ani GPU kullanımının düşmesi? 23.22.2 bende düzgün calısmıyor drop yapıyor, 22.11.2 de öyle...
Hocam bende asus dual 6700xt var akşam sizin sürümü deneyeceğim inşallah sorunsuz çalışır... Amd alırken o kadar heyecanlıydım ki... Hiç bunları beklemiyordum. Umarım tamamen yazılımsal bir şeydir.
Hocam bende asus dual 6700xt var akşam sizin sürümü deneyeceğim inşallah sorunsuz çalışır... Amd alırken o kadar heyecanlıydım ki... Hiç bunları beklemiyordum. Umarım tamamen yazılımsal bir şeydir.