Adreste TurkNet fiber gözükmüyor

Hasan Erikli

Hectopat
Yer
İzmir Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart

PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı

Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz

SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı

ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. İyi sosyaller sanırım 2 gün önce veya daha önce apartmanımın girişine böyle bir kablo dolu tabela bağlanmış internet sitesinden altyapi sorguladığımda ise Max 73Mbps gözüküyor. Acaba bu sadece TurkNet kullananlara özel bir şey mi? Hiçbir şey anlamadım çünkü.

Bunlarda fotoğraf.

Dosya Ekleri

• 20221229_073311.jpg
    20221229_073311.jpg
    210,1 KB · Görüntüleme: 100
  • 20221229_073306.jpg
    20221229_073306.jpg
    206,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İyi sosyaller sanırım 2 gün önce veya daha önce apartmanımın girişine böyle bir kablo dolu tabela bağlanmış internet sitesinden altyapi sorguladığımda ise Max 73Mbps gözüküyor. Acaba bu sadece TurkNet kullananlara özel bir şey mi? Hiçbir şey anlamadım çünkü.

Bunlarda fotoğraf.

1 hafta önce benim oturduğum binaya da aynısını koydular. Bende de durum aynı.

Adresinize GigaFiber gelmiş herkes faydalanabilir.
TurkNet sitesinde daha gözükmediyse daha aktif olmamıştır.
TurkNet müşteri hizmetlerini ararsanız size konuyla ilgili daha net bilgi verebilirler.
Kutunun aktif olmasını 1 hafta bekleyende var 1 ay bekleyende 3 ay bekleyende umarım kısa zamanda aktif olur.

Hocam sitedeki hız hesaplaması genellikle bir süre sonra güncellenmekte. O afiş asıldıysa büyük ihtimal kullanıma hazırdır. Yine de TurkNet müşteri hizmetlerini arayarak sormanız faydalı olur. @TurkNet Destek Ayşegül @500498

TurkNet müşteri hizmetlerini ararsanız size konuyla ilgili daha net bilgi verebilirler.
Kutunun aktif olmasını 1 hafta bekleyende var 1 ay bekleyende 3 ay bekleyende umarım kısa zamanda aktif olur.

Sadece TurkNet saglayicisindan aldığım internette geçerli sanırım bu değil mi?

Aktif olması duruma göre bazen 1.5 2 ayı bulabiliyor.

Anladım teşekkürler.

Şimdi mesajınıza tekrar baktım da TurkNet marka internet de olmasa hızımıza etki eder mi herhangi bir kablo bağlantısı vs yapmamiz gerekirmi.

Şimdi mesajınıza tekrar baktım da TurkNet marka internet de olmasa hızımıza etki eder mi herhangi bir kablo bağlantısı vs yapmamiz gerekirmi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı