YouTube AdSense güvenli mi?

mustiy

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam ben YouTube'dan bayağı bir izlenme abone alıyorum. Para kazanak için AdSense'yi aktif etmem lazımmış, yeni bir banka hesabı mı açsam diyorum ama şüphem de var açıkçası. Güvenli mi? Bilenler yazsın.

AdSense Google'ın kendi altyapısı yani google'a ait. YouTube'a ne kadar güveniyorsanız AdSense'e de o kadar güvenmelisiniz teknik olarak. 🙂

Merhaba hocam, güvenlidir Google'a ait arkadaşların dediği gibi. Ama parayı bankaya çekmeden önce sosyal medya vergi istisnalı banka hesabı açmalısınız, açılan banka hesabı üzerinden kazandığınız her YouTube gelirinden 15%'lik vergi alınacak. Eğer normal bir banka hesabına çekerseniz ileride büyük para cezalarıyla karşılaşabilirsiniz.

Internetten araştırarak kolay bir şekilde nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bol kazançlar dilerim.

Merhaba hocam, güvenlidir Google'a ait arkadaşların dediği gibi. Ama parayı bankaya çekmeden önce sosyal medya vergi istisnalı banka hesabı açmalısınız, açılan banka hesabı üzerinden kazandığınız her YouTube gelirinden 15%'lik vergi alınacak. Eğer normal bir banka hesabına çekerseniz ileride büyük para cezalarıyla karşılaşabilirsiniz.

Internetten araştırarak kolay bir şekilde nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bol kazançlar dilerim.

Sağ olun hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam.

Rica ederim hocam, bu arada yanlış hatırlamıyorsam eğer istisnayı başlatırsanız otomatik bağ-kur ödemek zorunda kalırsınız. Ödememek için ise ya SGK'lı ya da emekli olmanız gerek, eğer sigortanız yoksa otomatik olarak bağ-kur'lu olacaksınız.

Ben zamanında bu kanalın yardımıyla istisna belgemi alıp vergi kesilecek banka hesabını açmıştım. Sizin de izlemenizi öneririm. İzledikten sonra yine kendi araştırmanızı yapmanızı öneririm. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı