Umut1DEMIR
Hectopat
mesafeyi bilmiyorum ama turknet bana 10 tl farkla 100 mbps hız verebileceğini söyledi
En son ADSL modeli olan annex_m ile bile ulaşılamaz. VDSL2 hızlarını tesisat da kaldırırsa verebilirler ama.
Şuan ADSL mi kullanıyorsun VDSL mi hat değerlerine göre yorum yapabiliriz VDSL kullanıyorsan.Şimdi şöyle bulunduğum bölgede TurkNet altyapısı yok ama Türk Telekom altyapısı var TurkNet'e bana Türk Telekom altyapısı üzerinden 10 TL farkla 100Mbps hız vercegini söyledi sizce 100Mbps olmasa da bir 80 Mbps alabilir miyim.
Hipernet mahlaslı teknoloji zaten VDSL'dir.HiperNet TurkNet üzerinden 100Mbps hız alabilir miyim?
şu an türkcell adsl kulanıyorumŞuan ADSL mi kullanıyorsun VDSL mi hat değerlerine göre yorum yapabiliriz VDSL kullanıyorsan.
Netspeed'ten veya Turknet'in sitesinde adrese göre gösteriyordu.şu an türkcell adsl kulanıyorum
türktelekom vdsl veriyor turknette bana 10 tl farkla 100 mbps hız verebileceğini söylüyorADSL o hızı vermez. VDSL verebilir ama merkeze uzaklığına göre değişiklik gösterir.
Söylüyorsa verebilir muhtemelen Türknet VDSL üstünden.türktelekom vdsl veriyor turknette bana 10 tl farkla 100 mbps hız verebileceğini söylüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.