B Berke Cem Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 94 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Bu konuda ayarlardan yapılan ayarlarla kaldırlabilceğini duydum doğrumudur? Bilmiyorum fakat tarifem; 16Mbit sınırsız ADSL 75GB AKK TP-Link(Üzerinde turuncu renk ile TTnet yazılandan) Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2014
Bu konuda ayarlardan yapılan ayarlarla kaldırlabilceğini duydum doğrumudur? Bilmiyorum fakat tarifem; 16Mbit sınırsız ADSL 75GB AKK TP-Link(Üzerinde turuncu renk ile TTnet yazılandan) Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #2 Bildiğim kadarıyla ayarlardan olmuyor. @Recep Baltaş bu konu ile ilgili bir konu açmıştı bir bak istersen. Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal
Bildiğim kadarıyla ayarlardan olmuyor. @Recep Baltaş bu konu ile ilgili bir konu açmıştı bir bak istersen. Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal
O ogztrk Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #3 Bu bir ara yapılabiliyordu. Ancak şimdi açığı kapattılar sanırsam. Yasal birşey değil hiç uğraşma.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Ağustos 2014 #4 AKK kaldırmanın yolu, ya kanun çıkacak ya da yüksek bir tarifeye geçeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2014
İ İbrahimdlgr Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #5 Zyxel modem var ve Mtu sayesinde Akk'siz indirme yapabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2014
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #6 Silinen üye dedi: Zyxel modem var ve Mtu sayesinde Akk'siz indirme yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Zyxel modem nasıl nasıl yapıyoruz?
Silinen üye dedi: Zyxel modem var ve Mtu sayesinde Akk'siz indirme yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Zyxel modem nasıl nasıl yapıyoruz?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 10 Ağustos 2014 #7 MTU ayarı torrent vb. yerlerde işe yarıyor sadece.
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #8 Tamam torrentden indiririz bizde. MTU ayarını kaç yapmamız gerekiyor?
İ İbrahimdlgr Ziyaretçi 10 Ağustos 2014 #9 Kızıl Elma dedi: Tamam torrentden indiririz bizde. MTU ayarını kaç yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Modeminizin marka modeli nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2014
Kızıl Elma dedi: Tamam torrentden indiririz bizde. MTU ayarını kaç yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Modeminizin marka modeli nedir?
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #10 Silinen üye dedi: modeminizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ZyXEL VMG3312-B10B