İ
İbrahimdlgr
Ziyaretçi
Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı bu konuya bakarsan yardımcı olacaktır. Önerdiğim MTU değeri ise 522
Hocam MTU değerini 522 yaptım. Henüz bir şey indirmeye gerek duymadığımdan indirme yapmadım. Hız testi yaptım 6.93 Mbit gibi bir değer gösterdi. Normalde AKK'nı aşmıştım bunu da belirteyim.@Kızıl Elma aldığınız sonuçları yazarsanız memnun olurum. Hızınız hemen artmayınca ümitsizliğe kapılmayın. Beklerseniz artacağını göreceksiniz bunun yanında indirdiğiniz torrent dosyasının eş ve ortakları büyük önem taşıyor.
İndirme yaptıgınızda daha yüksek sonuçlar alacağınızı öngörüyorum eğer 16 yı sorunsuz bir şekilde alıyorsanız. Zamunda torrentlerini öneriyorum gerçekten orda anlaşılıyor mtu nun farkı.Hocam MTU değerini 522 yaptım. Henüz bir şey indirmeye gerek duymadığımdan indirme yapmadım. Hız testi yaptım 6.93 Mbit gibi bir değer gösterdi. Normalde AKK'nı aşmıştım bunu da belirteyim.
Net maalesef 16Mbit değil. 8Mbit.İndirme yaptıgınızda daha yüksek sonuçlar alacağınızı öngörüyorum eğer 16 yı sorunsuz bir şekilde alıyorsanız. Zamunda torrentlerini öneriyorum gerçekten orda anlaşılıyor mtu nun farkı.
Tamam ozaman sorun yok birde torrentte indirme yaparken resmini koyarsanız sonuçları görmemize yardımcı olur.Net maalesef 16Mbit değil. 8Mbit.
Senin modeminin arayüzünü görmem lazım.Bana da yardımcı olsanız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.