ADSL AKK Nasıl Kaldırılır

@Kızıl Elma aldığınız sonuçları yazarsanız memnun olurum. Hızınız hemen artmayınca ümitsizliğe kapılmayın. Beklerseniz artacağını göreceksiniz bunun yanında indirdiğiniz torrent dosyasının eş ve ortakları büyük önem taşıyor.

@Kızıl Elma aldığınız sonuçları yazarsanız memnun olurum. Hızınız hemen artmayınca ümitsizliğe kapılmayın. Beklerseniz artacağını göreceksiniz bunun yanında indirdiğiniz torrent dosyasının eş ve ortakları büyük önem taşıyor.
Hocam MTU değerini 522 yaptım. Henüz bir şey indirmeye gerek duymadığımdan indirme yapmadım. Hız testi yaptım 6.93 Mbit gibi bir değer gösterdi. Normalde AKK'nı aşmıştım bunu da belirteyim.

Hocam MTU değerini 522 yaptım. Henüz bir şey indirmeye gerek duymadığımdan indirme yapmadım. Hız testi yaptım 6.93 Mbit gibi bir değer gösterdi. Normalde AKK'nı aşmıştım bunu da belirteyim.
İndirme yaptıgınızda daha yüksek sonuçlar alacağınızı öngörüyorum eğer 16 yı sorunsuz bir şekilde alıyorsanız. Zamunda torrentlerini öneriyorum gerçekten orda anlaşılıyor mtu nun farkı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı