İ
İbrahimdlgr
Ziyaretçi
Mtu olan kısmı istiyorum.
Hocam sen Dsmarttan mı alıyorsun interneti. Eğer öyleyse onlar direk 3e yani modem arayüzüne direk 3 mbiti tanımlıyorlar. Böyle oldugunda mtu bir işe yaramaz yok eğer ttnet gibi ise TCP/MTU yerine eğer izin veriyorsa 212 izin vermiyorsa 522 yazıp deneyiniz.
Yukarıdakı resimdeki mtu yazan yere 212,112 392, 522 gibi değerler yazın tabi modem arayüzünüz yukarıdaki gibi ise.@Silinen üye Ttnet kullanıcısıyım, Tp-Lınk TD854W modeme sahibim. Bunda adil kullanımdan nasıl kurtulabilirim?
Not: Şu anda adil kullanımdayım.
Resimdeki gibi benim, yönlendirebilir misiniz? Pek bir şey bulamadım.Yukarıdakı resimdeki mtu yazan yere 212,112 392, 522 gibi değerler yazın tabi modem arayüzünüz yukarıdaki gibi ise.
Gelişmiş sekmesinden internet bölümüe girin karşına geleni burda paylaşın.Resimdeki gibi benim, yönlendirebilir misiniz? Pek bir şey bulamadım.
Eki Görüntüle 15631
İnternet yok;Gelişmiş sekmesinden internet bölümüe girin karşına geleni burda paylaşın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.