ADSL AKK Nasıl Kaldırılır

Haydaa. Ozaman hocam sizin kurcalayıp MTU' yu bulmanız gerekiyor.
Hocam tüm menülere ve alt katogorilere girerek baktım MTU adında bir şey yok. Acaba adı farklı bir şey olabilir mi?
ben bu menü olabileceğini düşündüm, burası olabilir mi?
Adsız.png

Hocam buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yu izleyin mtu değerini de 212 olarak girip sonucları paylaşırsanız sevinirim.

212 olarak girdiğim zaman internete girmedi. Hiç bir sayfa açılmadı, bende ayar 1492 olarak girili. Tekrar geri 1492 aldım o zaman sitelere girmeye başladı. Ne yapabilirim?

212 olarak girdiğim zaman internete girmedi. Hiç bir sayfa açılmadı, bende ayar 1492 olarak girili. Tekrar geri 1492 aldım o zaman sitelere girmeye başladı. Ne yapabilirim?
Kardeşim zaten konunun başında bu durumu belirttim bu olay sadece indirmelerde ve torrentlerde işe yarıyo. İnternette surf yapmaya izin vermiyor. Bir şey indireceğin zaman bunu aktif et indir.

İbrahimdlgr modemimim markası ZyXEL VMG3312-B10B sizin dediğiniz mtu ayarını yaptım(522) bide orda mru ayarı var ona hangi değer yazılacak ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı