İ
İbrahimdlgr
Ziyaretçi
Haydaa. Ozaman hocam sizin kurcalayıp MTU' yu bulmanız gerekiyor.İnternet yok;
Eki Görüntüle 15678
Haydaa. Ozaman hocam sizin kurcalayıp MTU' yu bulmanız gerekiyor.İnternet yok;
Eki Görüntüle 15678
Hocam tüm menülere ve alt katogorilere girerek baktım MTU adında bir şey yok. Acaba adı farklı bir şey olabilir mi?Haydaa. Ozaman hocam sizin kurcalayıp MTU' yu bulmanız gerekiyor.
Hocam buldum bu video yu izleyin mtu değerini de 212 olarak girip sonucları paylaşırsanız sevinirim.İnternet yok;
Eki Görüntüle 15678
Hocam buldum bu video yu izleyin mtu değerini de 212 olarak girip sonucları paylaşırsanız sevinirim.
Kardeşim zaten konunun başında bu durumu belirttim bu olay sadece indirmelerde ve torrentlerde işe yarıyo. İnternette surf yapmaya izin vermiyor. Bir şey indireceğin zaman bunu aktif et indir.212 olarak girdiğim zaman internete girmedi. Hiç bir sayfa açılmadı, bende ayar 1492 olarak girili. Tekrar geri 1492 aldım o zaman sitelere girmeye başladı. Ne yapabilirim?
Herkeste işe yarayacak diye bişey yok yalnız ümitsizliğe kapılıp denemekten vazgeçmeyin derim ben.@Silinen üye Denedim, hız 25 kb/s den yukarı çıkmadı.
Sizin dediğiniz gibi MTU değerini 522 yaptım ama işe yaramadı. Modemim ZyXEL P-660HN-F1Z. Ne yapmam lazım?Zyxel modem var ve Mtu sayesinde Akk'siz indirme yapabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.