ADSL altyapı VDSL 2 çıkıyor

GraLeiMet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bize altyapınız ADSL dediler. Komik olan altyapı sorgulamada VDSL 2 çıkıyor. 1 ay önce 14 km olan uzaklık 8 Km'ye düşmüştü. Ben de bugün gördüğüm bir konudan altyapımı tekrar sorgulatmaya karar verdim. Sonuç gerçekten komik. Eğer 50 Mbps pakete yükseltsem bu değerleri almam mümkün mü? Garanti olması için 5 farklı siteden baktım.

Dosya Ekleri

• 2020.12.24-17.11 (3).png
    2020.12.24-17.11 (3).png
    11,4 KB · Görüntüleme: 128
  • 2020.12.24-17.08 (2).png
    2020.12.24-17.08 (2).png
    16,2 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bize altyapınız ADSL dediler. Komik olan altyapı sorgulamada VDSL 2 çıkıyor. 1 ay önce 14 km olan uzaklık 8 Km'ye düşmüştü. Ben de bugün gördüğüm bir konudan altyapımı tekrar sorgulatmaya karar verdim. Sonuç gerçekten komik. Eğer 50 Mbps pakete yükseltsem bu değerleri almam mümkün mü? Garanti olması için 5 farklı siteden baktım.
VDSL modemi unutma 🙂.

Evet mümkün. İç tesisatın iyiyse daha fazlasını bile alabilirsin.

Peki hocam arayıp sorsam ve tekrar ADSL derlerse ne yapmam gerek? Yakında taahhütüm bitecek ve başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Bu sonuçlar tüm sağlayıcılar için geçerli mi?
VDSL modemi unutma 🙂.
Alacağım hocam.

Kim size altyapınız ADSL dedi. Diyen kişi muhtemelen en son verileri bilmeden direk ADSL demiştir. Aynısı başıma geldi. Hatta az daha TurkNet'teki 75 Mbps'lik bağlantımı 16 Mbps'ye düşürücektim. Sonradan hata olduğunu söylediler. Kontrol etmeden kafadan sallıyorlar. Adam bana diyor ki burası nasıl bu kadar hızı kaldırıyor. Bana soruyor bunu. LAN ne bileyim ben madem o kadar kolay kontrol etmeden niye sallıyorsun kafandan diyecektim diyemedim. He bu arada port var altyapın o hızı destekliyor. Herhangi bir İSS den o hızı alabilirsin. Önerim Türknet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı