ADSL altyapı zamanla kötüleşir mi?

sanılmazisim

Hectopat
Daha fazla  
Biz köyde yaşıyoruz, ADSL altyapımız var ve 10 ila 16 Mbps almamız gerekmiyor mu? Ama biz bildim bileli 4 Mbps int alıyoruz. (bayağı eski bir internet altyapısı) acaba eski bir altyapı diye mi böyle düşük bir internete sahibiz? Ve eğer normal değilse altyapı değişmeden 10 ila 16 arasına çıkartabilir miyiz?

dipnot: Ping değerlerimiz gayet normal yani online oyunlarda vs ping olmuyor csgo gibi berbat sunuculu bir oyunda bile (eğer ev boşsa)şehirde vdsl alt yapılı arkadaşlarımla benzer pingleri alıyorum 40 ping vs max 80 oluyor.

dipnot:bizim köyde internet santrali var yani mobil veri hızı çok yüksek telefonlar her zaman full çekiyor eğer alt yapı oradan geliyorsa yakından geliyor demektir.

Son düzenleme:
Bakır kablolar zamanla zarar görebilir. Kablolarda oksitlenme vs. yaşanması durumunda performans düşebilir. Temiz bir altyapınız olsa bile santrale olan uzaklığınızda hızınızı etkiler.

İnternet seyini bir arayin konusun bend3 de 100 Mbps internete 60 70 veriyorlardi konustum duzeldi.

4 yıldır bende adsl kullanıyordum ne yaptılarsa hem ping hem de hız sorununu çözememiştik. Teknik servis kaç kere kablo değiştirdi hiç bir etkisi olmadı. Fibere ya da vdsl'e geçilmedikçe sıkıntı oluyor

Biz Türk Telekom'dan alıyoruz ama hem Türk Telekom sitesinde hem aldığım yerde aslında sizde faaliyette olan bir altyapı yok diyor ama yine de internet sağlıyorlar. Ama eğer mümkünse 4Mbps değil de 10Mbps vs olsa daha kullanışlı olur.

dipnot: Ping değerlerimiz gayet normal yani online oyunlarda vs ping olmuyor csgo gibi berbat sunuculu bir oyunda bile (eğer ev boşsa)şehirde vdsl alt yapılı arkadaşlarımla benzer pingleri alıyorum 40 ping vs max 80 oluyor.

dipnot:bizim köyde internet santrali var yani mobil veri hızı çok yüksek telefonlar her zaman full çekiyor eğer alt yapı oradan geliyorsa yakından geliyor demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı