Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Su siteden sorgulama yapar misin goknet altyapi sorgulama.
böyle bir sonuç verdiSu siteden sorgulama yapar misin goknet altyapi sorgulama.
Sitelerde sorgulama yapınca çıkmıyor fakat özel olarak arayıp konuştuğumuzda çıkıyor neden bilmiyorum burada her yer tek katlıTurkNet'in sitesinde ne sonuç cikiyor sokaginizdaki diger apartmanlardadami ayni sonuç cikiyor.
evet altyapı bulunmamaktadır yazıyorHocam TurkNet'in sitesinde altyapi yok mu yaziyor.
bu firmayı zaten değiştirecem paket yükseltimi yapmak saçma geliyor bana neden boşuna para veriyimkiHocam şu an ADSL kullandiginiz icin maximum 16 Mbps alabilirsiniz VDSL gecerseniz daha yüksek hizlar alabilirsiniz ama paket yükseltirseniz VDSL gecirirler altyapi sorgulamasina göre şu anda bos port yok hocam VDSL alabilir misiniz bilmiyorum ama paket yükseltme yapip sansinizi deneyebilirsiniz.
extranet adında bir firma (firma demeye bin şahit lazım)Hangi firmayi kullaniyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.