ADSL/VDSL modem önerisi

VR300 kullanıyorum ve memnunum. VR400 alıcaktım ama çekim gücü aynı fakat özellik eklemişler fazlaca. VR600 alabilirsin Tp-link iyi markadır.
hocam tekrardan merhaba. VR300 de fazla ısınma gibi bir durumla karşılaştınız mı ? VR400 ile ilgili okuduğum bazı yorumlarda fazla ısınma durumundan bahsedenler olmuş.

hocam tekrardan merhaba. VR300 de fazla ısınma gibi bir durumla karşılaştınız mı ? VR400 ile ilgili okuduğum bazı yorumlarda fazla ısınma durumundan bahsedenler olmuş.
VR300 ısınmıyor fazla belki evde tek yaşadığımdan olabilir. Laptop kablo ile bağlı ve telefon 2.4Ghz ağına bağlı. 5Ghz kapalı kullanıyorum. Adaptör bile hiç ısınmıyor neredeyse.

Isınmayan modem yoktur. Ben VR300 aldım çok ısınıyor dediler ama neredeyse ısınmıyor bile diyebilirim. Wifiye bağlanan ve aktif kullanan kişi sayısı arttıkça daha fazla ısınır. 5ghz ihtiyaç yoksa kapatırsan daha az ısınır veya 2.4 kapatırsan.
Vr400 wifi de kopma olur mu 8 mbps interneti üç kişi kullanıyoruz aynı evde 1 pc 2 telefon bağlanıyor yani

VR300 ısınmıyor fazla belki evde tek yaşadığımdan olabilir. Laptop kablo ile bağlı ve telefon 2.4Ghz ağına bağlı. 5Ghz kapalı kullanıyorum. Adaptör bile hiç ısınmıyor neredeyse.
5Ghz yi kapatınca ısınma azalıyor. Bende VR600 var, denedim, o nedenle biliyorum. Zaten 5Ghz özellikli bir modemde ısınma az olması mümkün değil şu anlar. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı