ADSL ve VDSL şifresi farklı mıdır?

AnthonyNwakaeme

Decapat
Arkadaşlar merhaba, ben Türk Telekom VDSL altyapılı 16 Mbps internet kullanıyorum. Ancak yakın zamanda yeni ISS'ye geçeceğimden dolayı yeni modem almak istiyorum. Türk Telekom'dan mesajla kullanıcı adı ve şifre isteyince mesajda ADSL yazıyor. ADSL ve VDSL şifresi farklı mıdır?
Not: 1 ay önce ADSL kullanıcısıydım, port boşaldığı gibi VDSL'ye geçiş yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir ISS'e geçtiğinizde onlar size yeni kullanıcı adı ve şifre verecekler. Yani farklı oluyor.
Geçtiğin ISS'ten bu bilgiyi edinmen gerekecek. Örneğin TürkNet'te online işlemler kısmında bu bilgi zaten oluyor.
Şu anda ben aboneliğimin 16.ayındayım ve yaklaşık 717 TL'lik cayma bedeli çıkıyor. Bu cayma bedeli biraz daha aşağı çekildiği zaman geçiş yapacağım. Sadece modemi erken almak istiyorum.

Şu anda ben aboneliğimin 16.ayındayım ve yaklaşık 717 TL'lik cayma bedeli çıkıyor. Bu cayma bedeli biraz daha aşağı çekildiği zaman geçiş yapacağım. Sadece modemi erken almak istiyorum.
Eğer modeminiz destekliyorsa almanıza gerek yok. Eğer alacaksanız da yeni aldığınız modeme şu an aldığınız hizmetin kullanıcı adını ve şifresini girmeniz gerekiyor. Bunları öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayabilir ya da Online İşlemler'den bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı