ADSL veya VDSL internet önerisi

Makaleler
1
Yer
izmir
55TL'ye 16Mbps ADSL internet kullanıyorum. Benzer ücrete belki biraz daha yukarısına VDSL'e geçmeyi düşünüyorum. Ama benzer fiyatlarda internet pek bulamıyorum.
VDSL İnternet | Nitro İnternet - VDSL, Nitronet böyle bir internet hizmeti var fakat hakkında bir bilgim yok. Fakat 60TL'lik paket fena değil gibi duruyor. Başka öneriniz ya da bu hizmet hakkında bilginiz var mı?

55TL'ye 16Mbps ADSL internet kullanıyorum. Benzer ücrete belki biraz daha yukarısına VDSL'e geçmeyi düşünüyorum. Ama benzer fiyatlarda internet pek bulamıyorum.
VDSL İnternet | Nitro İnternet - VDSL, Nitronet böyle bir internet hizmeti var fakat hakkında bir bilgim yok. Fakat 60TL'lik paket fena değil gibi duruyor. Başka öneriniz ya da bu hizmet hakkında bilginiz var mı?
Bu paket 18:00 - 04:00 arası 3 Mbps hız veriyor.

Üstte arkadaşın belirttiği gibi NetSpeed, TürkNet ve Millenicom gibi internet servis sağlayıcılarını deneyebilirsiniz. Hiç birinde tehattüt yok beğenmezseniz diğerine geçersiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı