ADSL'den VDSL'e geçilirse sorun yaşanır mı?

• Konuyu başlatan iesey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 649

iesey

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png

Bu işi çok bilmediğim için sizlere soruyorum. Hat değerlerim böyle. Altyapı 75 Mbps destekliyor. Şu an 16 kullanıyorum. VDSL'e geçsem performans olarak ciddi bir artış yaşar mıyım?

Ben ADSL'de ulaşılabilir hız olarak 18Mbps görüyordum. VDSL geçince bütün hat değerlerim ciddi bir şekilde değişti şu an 100Mbps'yi rahat alacak değerlere sahibim. Bu arada bu ciddi artış altyapının kalitesine göre değişebilir.

Modem VDSL destekliyorsa ve altyapı buna müsait ise sorun yaşamazsınız.

Şu an hat modunuz ADSL olduğu için net hız hesaplaması tam tutmuyor. VDSL'de biraz daha iyileşecektir.

Benim hesaplamama göre 58 Mbps çıkıyor. VDSL'e geçince hat iyileşeceği için muhtemelen %20-30 daha yüksek çıkacaktır. Hesaplama kağıt üzerinde geçerlidir.

Modeminiz VDSL desteklemiyorsa hiç bir şeyde fark göremezsiniz.
Hocam modemi de değiştieceğim zaten o konuda bir sıkıntı yok
Bu fotoğrafa nereden ulaştınız öğrenebilir miyim?m
Modmin arayüzünden. modeminizin modelini internette aratarak modem arayüzünüzü bulabilirsiniz
modem desteklerse sıkıntı olmaz , benim 2 saat içinde geçildi 25 mbps ye geçtim 40 gb lık oyun 5 saate iniyor
Modem alıp paketi değiştirdiğimde direkt geçebiliyor muyuz yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı