Çözüldü Aerocool Aero One eclipse fan kontrolcü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, detaylı araştırmalarım sonucu bu kasayı almaya karar verdim.
Kullanan arkadaşlar varsa anlatabilir mi kasada Dark guardian kasasında olduğu gibi fan kontrolcü mevcut mu veya anakart üzerinden kontrol edebilir miyim fanların hızını düşük veya hızlı?
Anakartım; MSI Max Tomahawk.

Oyunlarda 2-3 saatlik oynamalarda ısı değerleri kaç oluyor?
2 saatten fazla Witcher 3 oynuyorum. Normalde 78 dereceyi gören Rx 590, 65 dereceyi geçmedi. İşlemci göstergesi kapalı ama kasa buz gibi hocam şüpheniz olmasın.
Oyunlarda 2-3 saatlik oynamalarda ısı değerleri kaç oluyor?

O fan kontrolcünün içinde mi anakarta takılacak kablolar çıkıyor fan hızlarını kontrol etmek için?
İçinden çıkıyor hocam, evet.

Ben de bu kasadan almayı düşünüyorum da bir sorum olacak. Titreşim önleyici ayaklar var mı bu kasada ? Bir de cam titreşim yapıyor mu acaba ?

Fanlar için konuşuyorum set olarak satılan fanlarda 3 adet var tek almak isterseniz stok yok 3 fan yetersiz kontrolcü başka fan kabul etmiyor kontrolcü üzerinde PWM bağlantısı var ama kart üzerindeki SYS fan kontrolcüsüne bağlanabiliyor.

Merhaba Kasayı nereden aldınız. Benim baktığım çoğu yerde kontrolcüyü içinden çıkartmışlar. Ayrı satma çabasındalar. Aldığınız adresi yazabilir misin ?
Hayır bu kasanın 3 modeli var hepsi aynı birinde psu içinde.Birisinde kontröllür dahil birinde ise argb modeli kafanız karışmış.
Ben bunu aldım kasadaki kontröller argb anakart istiyor ne yaptımsa rgb çalışmadı.Hem kontrölcüsü hem +3fan +kumandası da var ayrıca kasadaki reset swici de bağladım kontrölcüye hem kumanda dan hemde kasadan renk değişmesi var.Ayrıca kumandasında faz hızı kontrölü de mevcut.

Fanlar için konuşuyorum set olarak satılan fanlarda 3 adet var tek almak isterseniz stok yok 3 fan yetersiz kontrolcü başka fan kabul etmiyor kontrolcü üzerinde PWM bağlantısı var ama kart üzerindeki SYS fan kontrolcüsüne bağlanabiliyor.
Kontrolcüden pwm, argb ve vdg bağlantıları çıkıyor. Argb baglantisini yaptım anakarttan renkleri kontrol edebiliyorum fakat pwm baglantisini sys_fan'a taktığım halde biosta fan hızı vs kontrol edemiyorum fanlar gözükmüyor bile. Vdg'yi takacak bir yer bulamadim anakartta ondan mı acaba? Anakarttan nasıl hız kontrolü yapabilirim biliyorsanız eğer yardim ederseniz sevinirim ama sanırsam kontrolcü uzerindeki fan hızlarını anakarttan kontrol edemiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı