Aerocool Aero One Eclipse fanların ışıklandırmasını kapatmak

Alper Altay

Femtopat
Öncelikle merhaba. Yeni sistem toplayacağım ve kasa konusunda çok kararsız kaldım. Kasadan beklentilerim hava akışı iyi olsun, olabiliyorsa kendi fanlarıyla gelsin çünkü uğraşmak istemiyorum. Kasada en çok istediğim şey ışıksız olması öyle gece oynarken ışık olmasını istemiyorum bana göre görüntü kirliliği yapıyor. Aerocool Aero One Eclipse almayı düşünüyorum. Acaba herhangi bir kasada ya da bu kasada fanların ışıklarını söndürmemiz mümkün mü? Modlarından birisi yanmıyorsa da olabilir çünkü internette bulamadım.

Merhabalar, internette gördüğüm kadarı ile kasada ARGB fanlar bulunmakta. Almak istediğiniz anakartın ARGB desteği mevcut mu? Eğer fanları yazılım üzerinden yani anakartınız üzerinden kontrol edecekseniz ışıkları kapatmanız mümkün. Kendim Asus anakart kullanıyorum ARGB desteği var anakartımın, fanlarımı anakart üzerinden kontrol ediyorum kapalı modu var ya da renkleri siyah ayarlarsanız kapanmış oluyor. ARGB değil de RGB fanlar olsa bile yazılım yardımı ile kapatılması mümkün. Anakartınızın ARGB ya da RGB desteği yok ise kasada gelen kontrolcü ile efektleri kontrol edebilirsiniz, kapalı modun olup olmamasını öğrenmenin yolu kullanıcı yorumları ve inceleme videoları.😄 Aerocool Aero One Eclipse ARGB için olan bu videoyu izlediğimde karanlık mod göremedim. Bir başka dikkat etmeniz gereken konu da kasada sabit yanan ışıkları olan fan (Fixed RGB olarak geçiyor bazı satıcılarda) almamanız onları ışıklarını kapatıp açmanız mümkün değil.

Son düzenleme:
Merhabalar, internette gördüğüm kadarı ile kasada ARGB fanlar bulunmakta. Almak istediğiniz anakartın ARGB desteği mevcut mu? Eğer fanları yazılım üzerinden yani anakartınız üzerinden kontrol edecekseniz ışıkları kapatmanız mümkün. Kendim Asus anakart kullanıyorum ARGB desteği var anakartımın, fanlarımı anakart üzerinden kontrol ediyorum kapalı modu var ya da renkleri siyah ayarlarsanız kapanmış oluyor. ARGB değil de RGB fanlar olsa bile yazılım yardımı ile kapatılması mümkün. Anakartınızın ARGB ya da RGB desteği yok ise kasada gelen kontrolcü ile efektleri kontrol edebilirsiniz, kapalı modun olup olmamasını öğrenmenin yolu kullanıcı yorumları ve inceleme videoları.😄 Aerocool Aero One Eclipse ARGB için olan bu videoyu izlediğimde karanlık mod göremedim. Bir başka dikkat etmeniz gereken konu da kasada sabit yanan ışıkları olan fan (Fixed RGB olarak geçiyor bazı satıcılarda) almamanız onları ışıklarını kapatıp açmanız mümkün değil.
Teşekkürler . Anakartı bi inceleyim o zaman 😄
Anakartı şu almayı düşünüyorum : msi b450m-a pro max ama tam anlayamadım oradaki açıklamadan.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    109,9 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı