Aerocool Battlehawk Kasa Hava Akımı

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Şimdi ben bu kasaya sahibim. Kendim beğenerek almadım yani Dark N10 tercih etmiştim saolsunlar Teknobiyotik yetkilileri Dark N10'dan çok şikayet aldıklarından Battlehawk ile değiştirmişler. Her neyse 1 senedir kullanıyorum yani güzel kasa hoş fakat hava akımı olarak çok zayıf olduğunu söyleyebilirim. Fotoğraflardan da görüldüğü üzere görüntüsü hoş olsun diye Aerocool öndeki iki fanın ve üstteki iki fanın önlerini fazla kaplayan bir tasarım yapmışlar. Gördüğünüz ufak yuvarlak deliklerden hava geçmiyor. Bizzat denedim hava tutarak fakat parmağım herhangi bir şey hissetmedi. Sizce ben bu parçayı söküp güzel bir şekilde delip ufak delikler açsam modlarmış gibi işe yarar mı yada önerdiğiniz başka bir şey var mı ? yeni kasa alacak durumum maalesef şuan yok.

b1.png b2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilirseniz çok iyi olur bence. Ama biraz dikkat edin çünkü bir tanıdığım buna benzer bir şey yapmaya çalışıp kasanın tasarımını bayağı bozmuştu.
Evet hocam şuan tek sıkıntı o parçaları nası sökeceğim :D Umarım sisteme zarar vermeden ayırmayı başarabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı