Aerocool D501A kasa için PSU önerisi

Avangard

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Aerocool D501A satın aldım ve sistemim için psu bakıyorum tabii ki bütün yollarım Delta Gps-750fb ile kesişiyor fakat yapay zekalara sorduğumda hiç birisi önermiyor. Tabii ki yapay zekaları çok ciddiye almıyorum ama bu kadar kesin reddetmesi tereddüte düşürdü. Genellikle 16 pin olmaması, psu'un eski olması, kabloların çıplak ve dağınık olması gibi nedenlerle önermiyor. Özete gelecek olursam sistemim ve kasam için en uygun psu nedir bütçem 3,500 ile 4000 arası. Geleceğe dönük bir sistem topluyorum 4060ti ekran kartı seviyesi için 4080, 4090 veya 5080 gibi düşüncelerim yok.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 pin kablosu olmaması pek sorun değil dönüştürücü kablosu çıkar ekran kartların kutusundan.
Yine de güncellik ve sessizlik açısından buna bakabilirsin;

Evet bu Raijintek'te karşıma çıktı rehberleri vs okudum. Galiba herkes start stop teknolojisinden şikayetçi çok ses yapıyor diye. Lite olması herkesi düşündürmüş, Lite olmayan versiyonu daha sağlıklı diyorlar ama fiyat farkı çok fazla.

Son olarak 850 watt mı daha iyi 750 watt mı daha mantıklı? çünkü maksimum ilerisi için 5060 ti düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı