Aerocool GT Black Edition 500 Watt Kasa Alınır mı?

Evet 2gb 256 bit. kasayı da F/P olduğu için tercih etmek istedim. Cevabınız için tekrar teşekkürler. Biraz konuyu hortlatmış gibi olduk ama artık yapcak bişi yok:)
Ben de hortlatmış gibi oluyorum ama, şuan hiçbir yerde bulamadım bulursam alacağım. Memnun musunuz?

@Knn94 Bir çok yerde araştırmakla beraber şimdilik bu kasayı es geçtim diyebilirim. Bütçeyi biraz daha arttırıp zalman z3 plus gibi bir model düşünüyorum.

Kasa hesaplı ve güzel. Eksilerini söyleyeyim sadece ön USB 3.0 portu yok, HDD aktivite ışığı yok. Onun dışında güzel bu fiyata en iyisi.

Aslında hala kafamda olan bir kasa lakin güç kaynağı konusunda tereddütteyim. Çünki kasa 500w güç kaynağı ile birlikte geliyor. Ancak kalitesi konusunda birşey diyemiyorum zira beni kararsız bırakan en önemli konu

Aslında hala kafamda olan bir kasa lakin güç kaynağı konusunda tereddütteyim. Çünki kasa 500w güç kaynağı ile birlikte geliyor. Ancak kalitesi konusunda birşey diyemiyorum zira beni kararsız bırakan en önemli konu
Birden fazla modeli var USB 3.0 portu olan modeldeki psu 12v kanalından 408 veriyor diğeri 360 sanırım gt black serisinde fazla sınıf var karışıklık oluyor bu fiyata daha iyisini bulmak zor

Birçok yerde 408 watt veren modelini gördüm. hatta youtube'da incelemesini yapan bir kişi 456 watt verdiğini yazıyordu (gösteriyordu). Ancak o advanced edition ve usb 3.0 olan model mi emin değilim. Aynı kasayı izmirde bir mağazada gördüm 180 tl'ye alabiliyordum. Sırf bu kasa ve anakartta kararsız kalmamdan ötürü aylardır sistemi toplayamadım desem yeridir :)

An itibariyle kasanın siparişini verdim. Kasa elime ulaşınca almayı düşünen arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.

An itibariyle kasanın siparişini verdim. Kasa elime ulaşınca almayı düşünen arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun, ben almayı düşünüyorum nerden aldınız? Stokta yoktu

Birçok yerde 408 watt veren modelini gördüm. hatta youtube'da incelemesini yapan bir kişi 456 watt verdiğini yazıyordu (gösteriyordu). Ancak o advanced edition ve usb 3.0 olan model mi emin değilim. Aynı kasayı izmirde bir mağazada gördüm 180 tl'ye alabiliyordum. Sırf bu kasa ve anakartta kararsız kalmamdan ötürü aylardır sistemi toplayamadım desem yeridir :)
Yok o bu kasa değildir :) Ben de bu hafta toplamayı düşünüyorum ama dediğim model stoklarda yok

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı