Aerocool P7-L240 vs Deep Cool Gammaxx RGB

Dışardan bir bilgisayarcıdan yardım al 5-10 ₺ ne isterlerse ver. Buradan anlatmakla olmayacak belli ki.
Hocam bu saatte açık bilgisayarcı bulabileceğimi sanmıyorum, ki güvenemiyorum da.

Rica etsem şöyle anlatabilir misiniz; Örneğin pompadaki 3 pinliği SYS_Fan’a tak, 4 pinliği CPU_Fan’a tak gibisinden anlatır mısınız.

Anakartım MSI B450 Gaming Plus.

Kardeşim technopat kanalında vardı bu sıvı soğutma montaj videoları. Ordan bulabilir misin bi araştırsana.
Ama kablolar aynı değil ki.
Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim.
Resim
Resim
Resim

Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları?

Son düzenleme:
Ama kablolar aynı değil ki.
Edit: Üstte belirttiğim kabloların haricinde şöyle kablolar daha çıkmış, görmemişim.
Resim
Resim
Resim

Arkadaşlar çok karışık bir sürü kablo var, detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı bunları?
Hocam soğutucu ne durumda memnun musunuz bir sorun çıkardı mı ısı değerleri nasıl ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı