Aerocool P7-L240 vs Deep Cool Gammaxx RGB

Heaven açtıktan sonra önce 1080 ultra fullscreen seç , sonra run a bas, yeni pencerede sol üsttre benchmark a tıkla , 5 dakikada biter ve skor gösterir.
İşlemcim 3.6GHz'de sonuçlar;

370059 370058

Merhabalar, bende r5 2600x kullanıyorum ve sıvı soğutma düşünüyorum. Şuanlık sistemi aşırı yormuyorum ancak ileriye dönük yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. Vatandaki kdv indirimi ile cooler master ml240l rgb olan modeli 590 tl ancak normal rgbsiz modeli 450 tl yani sırf ışıklı diye 150 tl fark var. Fiyatlar böyle olunca sırf rgb için 150₺ vermek bana saçma geliyor. O yüzden deep cool l240 hem fiyatıyla hem de rgb tasarımıyla bana uygun. Bir taraftan da içim diyor 100₺ fazla ver bilindik markayı al ama bir taraftan da 590₺ senin kullanımına göre gereksiz para. TR Kaynaklarda hiç kullanan göremedim o yüzden biraz kararsızım. Deep cool gammax l240 mı cooler master ml240l mi?

Merhabalar, bende r5 2600x kullanıyorum ve sıvı soğutma düşünüyorum. Şuanlık sistemi aşırı yormuyorum ancak ileriye dönük yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. Vatandaki kdv indirimi ile cooler master ml240l rgb olan modeli 590 tl ancak normal rgbsiz modeli 450 tl yani sırf ışıklı diye 150 tl fark var. Fiyatlar böyle olunca sırf rgb için 150₺ vermek bana saçma geliyor. O yüzden deep cool l240 hem fiyatıyla hem de rgb tasarımıyla bana uygun. Bir taraftan da içim diyor 100₺ fazla ver bilindik markayı al ama bir taraftan da 590₺ senin kullanımına göre gereksiz para. TR Kaynaklarda hiç kullanan göremedim o yüzden biraz kararsızım. Deep cool gammax l240 mı cooler master ml240l mi?

Deep Cool Gammaxx L240'in siparişini verdim bile, pazartesi günü inşallah gelecek, umarım kurabilirim.
Teşekkür ederim tavsiyen için yine de.

Benim işlemcimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum, Sinerji’ye yolladığımda Core Boost açıkken 4 dakikalık stres testinde 63 dereceye ulaşmış, bende ise 2 saniyede 100 derece. Fakat sorunumu bu sıvı soğutmayla çözersem sonuçlarını size atacağım.

Deep Cool Gammaxx L240'in siparişini verdim bile, pazartesi günü inşallah gelecek, umarım kurabilirim.
Teşekkür ederim tavsiyen için yine de.

Benim işlemcimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum, Sinerji’ye yolladığımda Core Boost açıkken 4 dakikalık stres testinde 63 dereceye ulaşmış, bende ise 2 saniyede 100 derece. Fakat sorunumu bu sıvı soğutmayla çözersem sonuçlarını size atacağım.
Hangi kasayı kullanıyorsunuz?

Bunların bir üst seviyesi ML240R ve Deep Cool Castle 240'dır. Birisi daha bilindik marka olduğundan fiyatı haliyle diğerinden pahalı oluyor yoksa ikisi de benim gözümde aynı seviyededir.
Hortumu narin soğutucu tercih etmez örgülü kalın hortumlu soğutucu alırsan sorun olacağını düşünmüyorum. Deepcool Captain, Masterliquid Lite, Seidon ve ne idüğü belirsiz Çin malı marka soğutucular bu dediklerime örnektir.
Demişsiniz bir konuda hocam Deep Cool kötü bir marka mı yani? Siz Deep Cool önermiştiniz ama?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı