Aerocool Quartz Revo fazla ısınıyor

Relfrah

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, belirttiğim kasa bende bir süredir yan panel açık kullanıyorum ama toz sorunu yaşadığım için tekrar takmak zorunda kaldım, bu kez de içerisi cehenneme döndü. Ön paneli sökünce müthiş bir serinlik oldu kasanın içinde ve fark ettim ki ön panelde yeterli hava girişi de yok. Bunun yerine kocaman bir cam koymayı düşünmüş mühendisler. :) dolayısıyla bu kasanın ön paneliyle ilgili ne tür bir işlem yapabilirim? Bu camı sökemiyorum da gördüğüm kadarıyla. Kırsam bu kez de ileride satarken sorun yaşayacağım. Var mıdır bu işe alternatif sunabilecek bir babayiğit? 😀

Dosya Ekleri

• 20201214_214814.jpg
    20201214_214814.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20201214_214844.jpg
    20201214_214844.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1111.jpg
    1111.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci resimdeki fanları kasanın içine takıp önü açık şekilde kullanabilirsin. Fanların çıktığı yerde toz filtresi yoksa çabuk tozlanacağından hariçten filtre alıp takabilirsin.

@CJack60 hocamında dediği gibi fanları içeri alın ve attığı toz filtresini ön tarafa koyun.
Size başka bir fikir daha vereyim. Ön camı ısıtarak bir şekilde çıkarın. Yerine küçük delikli sineklik tülü yapıştırın o şekilde kullanın. 150₺ bayılıp 3 tane bundan alabilirsiniz isterseniz SilverStone 12cm Mıknatıslı Slim Siyah Fan Filtresi (SST-FF123B) - Sepette %15 İndirimli! - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
https://www.hepsiburada.com/akasa-1...ah-fan-filtresi-ak-grm120-al01-bk-pm-bd300195 bu da iş görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı