Aerocool VX Plus 500W nasıl?

Sonradan düzenledim. Aerocool markasına bir şans verilmeli diyerekten.

Olay marka değil model. Corsair iyi bir marka ama kötü model PSU'su var. O yüzden markaya göre değil de modele göre yorumlamamız gerek diye düşünüyorum.

GTX 1650 Super'li bir sistem için NVIDIA 350Watt öneriyor. Markayı bilmiyorum ama yeterli.

1.jpg

Arkadaşlar ben 2008 yılında ilk bilgisayarıma sahip oldum. İçindeki PSU kıytırık markasız bişeydi ve beni uzun yıllar götürdü ta ki DVD-RW'ı kendim değiştirene kadar sonra benim hatamdan dolayı patladı daha da pc düzen tutmadı. Bu Aerocool güç kaynağı benim bilgisayarımdaki PSU'dan kötü mü ki? Hayır kesinlikle değil hatta markası var. Memnun olanlar memnunum diye belirtse olumsuz yorumlar devede kulak kalır.

Arkadaşlar ben 2008 yılında ilk bilgisayarıma sahip oldum. İçindeki PSU kıytırık markasız bir şeydi ve beni uzun yıllar götürdü ta ki DVD-RW'ı kendim değiştirene kadar sonra benim hatamdan dolayı patladı daha da PC düzen tutmadı. Bu Aerocool güç kaynağı benim bilgisayarımdaki PSU'dan kötü mü ki? Hayır kesinlikle değil hatta markası var. Memnun olanlar memnunum diye belirtse olumsuz yorumlar devede kulak kalır.

Sende haklısın peki patlama diğer parçalara hasar verir mi?
Ben ekran kartı taktığım zaman değiştireceğim. Yük binince patlayacağını düşünüyorum.
witcher 3, bannerlord gibi oyunlar oynayacağım sıkıntı yaratır mı sizce ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı