After Effects ile hareketli logo yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan Niggax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.873

Niggax

Centipat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sadece After Effects öğrenerek hareketli logo ve bu tarz işlemler yapılabilir mi? Yoksa diğerlerini de mi bilmemiz gerekir? Ve diğer sorum Udemy veya diğer kaynaklardan hangisini tercih etmeliyiz öğrenmek için? Halk eğitim bu konuda kürsü var mı? Herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effect ile yapılıyor diye biliyorum fakat emin değilim. Photoshop ile hareketli logo yapabilirsiniz rahatça. Siber Kurs gibi Youtube kanallarında da güzel eğitimler mevcut.

Logo yu kendiniz tasarlayacaksanız Illustrator bilmeniz gerekli. Photoshop' ta da yapabilirsiniz logo tasarımını fakat illustrator vector tabanı olduğu için en doğru seçim olacaktır.

Logo yu tasarladıkan sonra hereket vereceğiniz logo parçalarını ayrı layer lı olarak .ai ya da .psd olarak kaydettikten sonra After Effects programında hareketlendirebilirsiniz.

Tabi ki bunlar için youtube ya da başka kaynaklardan videolar izlemeniz ve temel olarak programlar ve tasarım konularında bilgi sahibi olmanız gereklidir.

After Effects çok çok basit bir logo olmayacaksa (örneğin yazı ve yanında kare, yuvarlak gibi) tek başına logo tasarımı için yeterli değildir.

After Effects logo animasyonu konusunda pek çok konuda yeterli gelir bence fakat yanında en azından giriş seviyesi Illustrator ve Photoshop bilmekte yarar var. Eğer işi çok üst düzeylerde yapmayı düşünüyorsanız After Effectsle beraber 3D ve VFX programları da öğrenmeniz gerekir.

Merhaba arkadaşlar, sadece After Effects öğrenerek hareketli logo ve bu tarz işlemler yapılabilir mi? Yoksa diğerlerini de mi bilmemiz gerekir? Ve diğer sorum Udemy veya diğer kaynaklardan hangisini tercih etmeliyiz öğrenmek için? Halk eğitim bu konuda kürsü var mı? Herkese teşekkürler şimdiden.
İsmek kursuna mutlaka git bu işte ilerlemek istiyorsan. Grafik tasarım yeri Fatih'de. İllüstratör'ü güzel öğretiyorlar. Ama tabii ki iş yine de sizde.

Logo yu kendiniz tasarlayacaksanız Illustrator bilmeniz gerekli. Photoshop' ta da yapabilirsiniz logo tasarımını fakat illustrator vector tabanı olduğu için en doğru seçim olacaktır.

Logo yu tasarladıkan sonra hereket vereceğiniz logo parçalarını ayrı layer lı olarak .ai ya da .psd olarak kaydettikten sonra After Effects programında hareketlendirebilirsiniz.

Tabi ki bunlar için youtube ya da başka kaynaklardan videolar izlemeniz ve temel olarak programlar ve tasarım konularında bilgi sahibi olmanız gereklidir.

After Effects çok çok basit bir logo olmayacaksa (örneğin yazı ve yanında kare, yuvarlak gibi) tek başına logo tasarımı için yeterli değildir.
Çok çok açıklayıcı oldu teşekkürler, inşallah heves ettim ücretsiz şekilde bir kişinin yanında çalışıp bu eğitimleri almaya çalışacağım. Hem iş hem bilgi.
After Effects logo animasyonu konusunda pek çok konuda yeterli gelir bence fakat yanında en azından giriş seviyesi Illustrator ve Photoshop bilmekte yarar var. Eğer işi çok üst düzeylerde yapmayı düşünüyorsanız After Effectsle beraber 3D ve VFX programları da öğrenmeniz gerekir.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Kısa zamanda bilen tanıdıklarım yardımıyla başlayacağım.

After Effects'i küçümsemeyin lakin marvel bile bunu kullanıyor. Film, oyun sektöründe rahatlıkla iş bulabilirsiniz.
Hocam bunu yazdıktan sonra bir şans mı diyim ne diyim artık hayırlısı işin içine girince göreceğiz biraz biz gençler olarak para verilmeyen yerde çalışmıyoruz şimdilerde. Öyle ki yazılım ve bu tarz işlerin çok şey katacağı ve ilerisi için bir meslek olabileceğini düşünüyorum. Geçen bir tanıdığımın vasıtasıyla düğün fotoğrafları ve bu tarz vs. İle ilgilenen biriyle tanıştım yanında eğitimi alabileceğimi söyledi kendisinin ajansı var bende seve seve uğrayacağımı söyledim. Artık inşAllah bir şeyler yapmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı