C can1010 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 104 2 Mayıs 2020 #1 Daha dün çalışırken şimdi CPU ve GPU görmüyor. Güncelledim, değişen bir şey olmadı. not: Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor. Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor.
Daha dün çalışırken şimdi CPU ve GPU görmüyor. Güncelledim, değişen bir şey olmadı. not: Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor. Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor.
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.084 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2020 #2 Ek olarak belirteyim, Valorant yüklü olup böyle sorunla karşılaşan var ise Valorant anti-cheat'i kapatsın öyle denesin. Artı 0 Eksi
Ek olarak belirteyim, Valorant yüklü olup böyle sorunla karşılaşan var ise Valorant anti-cheat'i kapatsın öyle denesin.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 3 Mayıs 2020 #3 Ben de uğraşıp duruyorum sabahtan beri MSI Afterburner'ı 2 kere tekrar yükledim sürücüyü tekrar yükledim olmadı.Demek ki şu valoranttaymış sorun. Artı 0 Eksi
Ben de uğraşıp duruyorum sabahtan beri MSI Afterburner'ı 2 kere tekrar yükledim sürücüyü tekrar yükledim olmadı.Demek ki şu valoranttaymış sorun.
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 3 Mayıs 2020 #4 peniks dedi: Ek olarak belirteyim, Valorant yüklü olup böyle sorunla karşılaşan var ise Valorant anti-cheat'i kapatsın öyle denesin. Genişletmek için tıkla... Knk ben o üstteki dediğini yaptım ekran kartı falan geldi hepsi ama sadece CPU sıcaklığı gelmedi yardım edebilir misin ? Artı 0 Eksi
peniks dedi: Ek olarak belirteyim, Valorant yüklü olup böyle sorunla karşılaşan var ise Valorant anti-cheat'i kapatsın öyle denesin. Genişletmek için tıkla... Knk ben o üstteki dediğini yaptım ekran kartı falan geldi hepsi ama sadece CPU sıcaklığı gelmedi yardım edebilir misin ?
Y yenicherry Hectopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #5 Valorant Anti-Cheat sisteminin bir özelliği uygulamaların veri okumalarını da engelliyor. Artı 0 Eksi
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 3 Mayıs 2020 #6 yenicherry dedi: Valorant Anti-Cheat sisteminin bir özelliği uygulamaların veri okumalarını da engelliyor. Genişletmek için tıkla... Bende valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor ONURRRS dedi: Bende valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar cpu sıcaklığını görmüyor lütfen yardım edin ! Son düzenleme: 3 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
yenicherry dedi: Valorant Anti-Cheat sisteminin bir özelliği uygulamaların veri okumalarını da engelliyor. Genişletmek için tıkla... Bende valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor ONURRRS dedi: Bende valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar cpu sıcaklığını görmüyor lütfen yardım edin !
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 3 Mayıs 2020 #7 ONURRRS dedi: Bende Valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor. Arkadaşlar CPU sıcaklığını görmüyor! Eki Görüntüle 552065 Genişletmek için tıkla... Bende de gözükmüyor bulamadım bir hal çaresini. Edit2: Enable Low dirver seçeneğini devreye soktum CPU sıcaklığı göstermeye başladı. Artı 0 Eksi
ONURRRS dedi: Bende Valorant kapalı ama sadece CPU sıcaklığını göstermiyor. Arkadaşlar CPU sıcaklığını görmüyor! Eki Görüntüle 552065 Genişletmek için tıkla... Bende de gözükmüyor bulamadım bir hal çaresini. Edit2: Enable Low dirver seçeneğini devreye soktum CPU sıcaklığı göstermeye başladı.
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.084 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mayıs 2020 #8 CPU sıcaklığı da aşağılarda değil mi ? Artı 0 Eksi
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 3 Mayıs 2020 #9 peniks dedi: CPU sıcaklığı da aşağılarda değil mi ? Genişletmek için tıkla... yok cpu sıcaklığı yazmıyor Wake up Samurai dedi: Bende de gözükmüyor bulamadım bir hal çaresini. Edit2: Enable Low dirver seçeneğini devreye soktum CPU sıcaklığı göstermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Enable Low dirver seçeneğini devreye sokunca ekran kartı falan her şey gidiyor Artı 0 Eksi
peniks dedi: CPU sıcaklığı da aşağılarda değil mi ? Genişletmek için tıkla... yok cpu sıcaklığı yazmıyor Wake up Samurai dedi: Bende de gözükmüyor bulamadım bir hal çaresini. Edit2: Enable Low dirver seçeneğini devreye soktum CPU sıcaklığı göstermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Enable Low dirver seçeneğini devreye sokunca ekran kartı falan her şey gidiyor
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 3 Mayıs 2020 #10 ONURRRS dedi: Yok CPU sıcaklığı yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Enable Low Driver tiki işaretli olsun bir de böyle dene bende de CPU sıcaklığı yoktu. Böyle hallettim. Artı 0 Eksi
ONURRRS dedi: Yok CPU sıcaklığı yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Enable Low Driver tiki işaretli olsun bir de böyle dene bende de CPU sıcaklığı yoktu. Böyle hallettim.