Ağ Paylaşım Şifre Sorma Sorunu

OSMAN KARTAL

Megapat
Daha fazla  
Aynı ağda, Microsoft hesabı bağlı bilgisayardan diğer bilgisayara bağlanırken kullanıcı adı parola istiyor. Halbuki ayarlardan parola koruma kapalı. Sorun yerel hesap ile bağlanmak istersem olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer bilgisayarda yeni hesap açıp (yönetici hesabı) ilk bilgisayardaki microsoft hesabı ile eşleştirin. Artık o hesap diğer bilgisayarda yetkiye sahip olduğu için şifre istemeyecek.

Tam olarak anlamadım.
1.PC benim Microsoft hesabımla açık olan
2.PC yerel hesap açılmış bir bilgisayar.

Ben 2.PC ye bağlanamıyorum. Kullanıcı adı parola istiyor. Halbuki benim PC'yi yerel hesaba dönüştürürsem diğer PC' ye erişebiliyorum.

2. PC'ye fiziksel erişiminiz varsa 2. PC'de yeni kullanıcı (yönetici) açıp 1. PC'deki Microsoft hesabı ile 2. PC'deki bu hesaba giriş yapıp Microsoft hesabınızı yeni kullanıcı ile eşleştirin.

Ben şu anda Masaüstü bilgisayarımdan Surface Book cihazıma ağ üzerinden erişebiliyorum. İkisinde de aynı Microsoft hesabı açık. Hesabın açık olması önemli değil aynı hesap diğer bilgisayarda olsun yeter.

Son düzenleme:
2. PC'ye fiziksel erişiminiz varsa 2. PC'de yeni kullanıcı (yönetici) açıp 1. PC'deki Microsoft hesabı ile 2. PC'deki bu hesaba giriş yapıp Microsoft hesabınızı yeni kullanıcı ile eşleştirin.

Ben şu anda Masaüstü bilgisayarımdan Surface Book cihazıma ağ üzerinden erişebiliyorum. İkisinde de aynı Microsoft hesabı açık. Hesabın açık olması önemli değil aynı hesap diğer bilgisayarda olsun yeter.
Sorun dediğiniz halloldu. Teşekkür ederim. Bunu çoğu kimse bilmiyor. Bu da sizin farkınız olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı