Ağ'da kayıtlı değil hatası

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 5.700
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, yazılım attım ve telefon şu an arama yapamıyor. SIM tanıyor kullandığım servisi fakat *101# yapıp numaramı sorguluyorum, ağda kayıtlı değil diyor. Arama alamıyorum veya arayamıyorum. Önceden kullandığım yazılımı attım yine böyle bir problem söz konusu ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayalar mobil ağlar sebeke modunu otomatik moddan alın tarama yapın hangi operatoru kullaniyorsanız onu manuel olarak şeçin .

Deniyorum fakat hata veriyor. Bağlanmıyor. Hem 3G hemde 2G'yi denedim.
Cihazınız yurtiçi mi eger yurtdisiysa btknın sitesinden sorgulayabilirsiniz değilse şebeke kartınız cihazınız sorunlu olabilir belki simkartınız başka bi kart deneyin aklıma bunlar geldi umarım çözülür .

Telefonu sıfırlayın sorun hala devam ederse farklı bir yazılım sürümü atın. Bazı yazılım sürümleri imei boş gösterip ağa bağlanmayı reddediyor.

Telefonu sıfırlayın sorun hala devam ederse farklı bir yazılım sürümü atın. Bazı yazılım sürümleri imei boş gösterip ağa bağlanmayı reddediyor.
Orjinal yazılım attım olmadı. Cumtom ROM attım olmadı. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Factory Resette attım.

Marka modeli ne ? EFS Bölümünü silmediyseniz yazılımla düzeltilebilir. Sildiyseniz bir telefoncuya götürüp 15-30 tl hallettirebilirsiniz.

Marka modeli ne ? EFS Bölümünü silmediyseniz yazılımla düzeltilebilir. Sildiyseniz bir telefoncuya götürüp 15-30 tl hallettirebilirsiniz.
EFS bölümü ne? Ben sadece ROM ve ROOT attım.
Cihaz;
Model: Samsung J3 Pro
Model numarası: SM-J3119S
Android sürümü: 5.1.1

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…