Age of Ultron Nasıldı?

Film gerçekten kötüydü. İlk Avengers filmini sevmiş ve bu filme çok fazla beklentiyle gitmiş birisi olarak söylüyorum. Marvel uzun süredir sürekli olarak aynı film senaryolarını farklı filmlere kullanıp duruyor. Bu filmde de ilk Avengers filminin ikinciye kurgulanmış halini izledik. Marvel böyle filmler çekmeye devam ediyor ve insanların Captain Marvel gibi basit, hiçbir karakter derinliği ya da özgün bir hikayesi olmayan filmlere 1 milyar dolar hasılat yaptırma saçmalığına son vermesi gerekiyor. Yoksa daha aynı filmler farklı karakterlerle gelmeye devam edecek. Bu filmi sevmene saygı gösteririm ama büyük ihtimalle fazla dizi film izlemediğinden burda konusunu açacak kadar beğenmişsindir.
Oldukça fazla film izlemişimdir. Sadece Marvel olarak bakarsak ise tüm MCU serisini 3 kere bitirdim. Dizi olarak ise AoS ve Jessica Jones izledim. Çizgi romanını da okuyup sevdiğim için buraya konu açıp sizin de fikrinizi almak istedim. Bence zevklere göre insanları yargılamaktan vazgeçin.

Nedense bu filmi beğenen neredeyse kimse yok. Benimse çok hoşuma giden bir film. Milletin kustuğu kadar kin kusmayı bırakın kötülemedim bile. Sizce nasıldı?
Not: Spoiler butonu kullanın.
SPOİLER BUTONU

Sadece döner bölümü güzeldi filmin son dakikaları yani onun dışında gereksiz aksiyondu Tom CRUİSE filmlerİ gibi
Oldukça fazla film izlemişimdir. Sadece Marvel olarak bakarsak ise tüm MCU serisini 3 kere bitirdim. Dizi olarak ise AoS ve Jessica Jones izledim. Çizgi romanını da okuyup sevdiğim için buraya konu açıp sizin de fikrinizi almak istedim. Bence zevklere göre insanları yargılamaktan vazgeçin.
İron Fist izleyebilirsin tavsiye ederim

Diğer filmlerin tek bir konusu olurken bu film bir sürü karakteri ve olayı yansıtmak zorundaydı. Bütün ekibin toplanması, sıfırdan bir tehlikenin ortaya çıkması gerekliydi.

Aklınıza gelen diğer filmlerde ortaya bir anda, tehlike çıkmıyor, bir temeli ve hikayesi var. Bu yüzden bu kadar olayı işlemek ve yeni olaylara zemin hazırlamak(Tony'nin kabusu, iç savaşın temelleri ve sonsuzluk savaşı) için çekilmiş, sıkışık bir senaryoya sahip olduğunu düşündüğüm bir ''köprü'' filmi diyorum.

Bir anlam uyandırmadı, heyecan öylesine izlettirdi.
Aynen yani öyle "Waaoooww" yapan bir şey yoktu filmde. İzlenir mi dersen izlenir evet ama yana yakıla izlenmez orası kesin:)

Aynen yani öyle "Waaoooww" yapan bir şey yoktu filmde. İzlenir mi dersen izlenir evet ama yana yakıla izlenmez orası kesin:)
Ben, aksiyon, bilim kurgu ne film veya dizi varsa izlerdim hikayeye, karaktere, atmosfere bakmazdım görsel efekt olsun yeterdi...:) ta ki Game Of Thrones izleyene kadar bakış açımı değiştirdi yeni bir diziye başlıyorum hikayeye bakıyorum, atmosfere bakıyorum daha 3. bölümden kapatıyorum. Umarım şu yeni çıkacak olan GOT yan dizileri GOT kadar iyidir birde The Lord Of The Rings dizisi çok büyük dizi boşluğundayım . :)

@PORSHİUS GoT son sezon hariç mükemmel bir diziydi ama son sezon nasıl batırdılarsa artık bütün bir dizi neredeyse çöpe gidiyordu:) Yeni GoT dizileri ve LoTR dizisinin takipçisiyim ben de ve sabırsızlanıyorum. Şu an zaman geçirmelik dizilerle idare edip bekliyorum maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı