Ağırlık ile vücut çalışma programı önerisi

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar ben okuldan dolayı spor salonuna gidemiyorum. 4 yıllık boks geçmişim var dambıllar ile yaza kadar spor yapmayı düşünüyorum. Resimdeki gibi olsa yeter sizce yapabilir miyim? Boy 172 kilo 65.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-07-21-04-34-052_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-07-21-04-34-052_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 45
Rahat yaparsın ama günde en az 1 saat sıkı bir şekilde yapman lazım, yeme içme ve kardiyo çok önemli onları yaparsan daha iyi bile olabilirsin boy ve kilon şuan çok ideal bunun için.

Resimdeki gibi olsa yeter dediğin vücut için sana gereken temel şey idmandan daha büyük ölçekte bir diyet. Görüntüdeki eleman yapılı değil yağ oranı düşük kas kütlesi yüksek değil. Carb. cycling diyeti önerebilirim. Senin iyi bir diyet ile yağ oranı azaltman gerekiyor. Bunun yanında iyi bir kardiyo da bayağı bu yolda seni hızlandırır.

Resimdeki gibi olsa yeter dediğin vücut için sana gereken temel şey idmandan daha büyük ölçekte bir diyet. Görüntüdeki eleman yapılı değil yağ oranı düşük kas kütlesi yüksek değil. Carb. Cycling diyeti önerebilirim. Senin iyi bir diyet ile yağ oranı azaltman gerekiyor. Bunun yanında iyi bir kardiyo da bayağı bu yolda seni hızlandırır.

Hocam ben okul başladı başlayalı yemeyi artırdım göbeğimde çok ama çok az bir yağlanma var dediğiniz diyet bunun gitmesine yardımcı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı